![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 729> |
Автор | |
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3in1 please
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Pearl, требаше да ме викнеш на кафе преку ЛП. Ако дојде сега Џемо Биљбиљ пак да не тероризира?
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ќе го средам......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Абе не знам што сака да докаже човекот, ама тоа е... Инаку не пијам кафе, со што друго можеш да ме послужиш?
|
|
![]() |
|
лечи трауми,..... паа што сакаш,.... сокче може ??
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Може сокче
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
како стеееее
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Добри, фала на прашање. А ти?
|
|
![]() |
|
одма,......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Мммммм...тоа зеленото мало претпоставувам од киви е...просто обожавам сок од киви. Фала Pearl
Изменето од Quentin - 02.Февруари.2008 во 17:40 |
|
![]() |
|
еве и на француски ќе ти се заблагодарам за сокот: Perle, merci pour le suc de kiwi
|
|
![]() |
|
СУПЕР САМ,КОЛКАВ СИ ТИ Quentin?
|
|
![]() |
|
кај ме погоди на француски,..... во живот не сум учела........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |