|
Омилен жанр |
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Автор | |
Sailor
Сениор Регистриран: 19.Јули.2005 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 587 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sakam "razno"
|
|
lavica
Сениор Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HOROR
|
|
sm
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej lavice nemoj da me plasis
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pu pu pu ne se plashi .... ete gledash zashto ne pocituvam horor...brrrrr da ti e strav posle vo soba da si odish da si legnesh |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da a posebno ako si go gledala RING a vo sobata imas televizor
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da imam TV vo soba..a za ring ja imam i angliskata i japonskata verzija gledano..
Interesno i jezivo vo isto vreme beshe toa shto koga bev vo Shtip proshlata nedela pominuvav niv prodavnicki i vo edna kade shto uramuvaat sliki cuda ja vidov istata slika uramena na zenata koja se ceshla...auuu kako fativ magla nakostrezena cela.... |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku strasno . Na koj mu teknuva takva rabota
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na falinki vo glavata |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
mandy
Група Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешко е да направиш филм кој содржи само еден жарн, но јас повеќе сакам SF. Трет пат на форумов го препорачувам GORA за гледање. Ве молам ако сакате SF, комедија и пародија земете го филмов. Најубава реакција на холивудската филмска продукција со балкански хумор. |
|
First Rule, I Rule
|
|
mandy
Група Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ти доцниш, Mindhunters го имам гледано одамна |
|
First Rule, I Rule
|
|
mandy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас се извинувам, моја грешка,го имаш гледано Rosencrantz & Guildenstern Are Dead? Е баш ме интересира во кој жарн би го ставиле овој филм? |
|
First Rule, I Rule
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Heh, moj covek Jas "Star Trek" gi gledam uste od 1980 god. Momentalno na germanskata Kabel.1 odi "Voyager" pa ke prodolzat najverovatno so "Andromeda" i "Enterpise". Posle toa zapocnuva povtorno nov ciklus so "Srat trek" od 1966/67 i se po red |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас пак неги сакам многу многу СФ филмовите ама кога и да има добар гледам особено им симнувам капа на Стар трек
|
|
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |