IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Дали мажот треба да заработува повеќе?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали мажот треба да заработува повеќе?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 13>
Автор
Порака
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Статус: Офлајн
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 16:03
mozebi vo nekoe drugo vreme koga edna plata bila dovolna za edno semejstvo bilo vo red mazot da raboti i da nosi pari doma ama vo denesno vreme ne e bitno koj sto raboti i kolku zarabotuva bitno e DA SE DONESAT PARI doma za da moze semejstvoto da funkcionira normalno a koj kolku ke donese ne e bitno
apce
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 13:40
Vo denesno vreme mazite i zenite stanaa ramnopravni vo mnogu raboti..taka da nekako ne postoi veke toa nepisano pravilo deka mazot mora da zarabotuva poveke..no moze sepak mazot da bide ete toj koj ke pridonesuva malce poveke,a zenata da se grizi okolu decata i domasnite raboti..iako pak ke spomnam veke ne vazi toa..
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 06:19
...da da treba da zarabotue poishe i obavezno predbrachen dogovor da si podpishe so zenata...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 08:37
Mene pa mi vika : - Aman be so toj forum, bar pari da pras od nego, a ne samo se kezis ko zelen, ke te ostaam, be !
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 08:46
Zbunet, aj ne go zbunuvaj neprijatelo- ednash zenet/ednash shvalerishte; ednash zabegan/drugpat mnogu konstruktiven, ednash vo sreken brak/ednash pred razvod....a za forumov...mazot mi veli...aj be ja zapusti kukava...fati se malku za rabota...a sega (bidejki koga se smeam na nekoi biseri...mu citam glasno) pocna da mi suflira shto da pishuvam...poleka se navlekuva na forumov....
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 11:29
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...mazot mi veli...aj be ja zapusti kukava...fati se malku za rabota...a sega (bidejki koga se smeam na nekoi biseri...mu citam glasno) pocna da mi suflira shto da pishuvam...poleka se navlekuva na forumov....
I mene mojot mammad, samo shto toj povekje vreme pominuva na nego, pa jas mu velam aj fati se ti za rabota, a ne tuka gubish reme, inaku toj mene me navleche, da vidam shto tolku e interesno tuka i ja s pochnav da dremam na forumov!голема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 12:58
Mi vika : - Da si na mene, kolku si na forum, mnogu poise ke karese 
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 15:29
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Mi vika : - Da si na mene, kolku si na forum, mnogu poise ke karese 
Apsolutno se soglasuvam! I jas taka mu vikam na mojot!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 16:50
Aaaaj me isprovocira da bidam bezobrazna...aj ovaka eden "starski" sovet za " i volkot sit i ovcite na broj" Ti na forumov...ona na tebe...ili da ti sedne vo skut...aman be, posle nie starite rasipani.Da vi gi imam godinite, ama da vi ja nemam kreativnosta.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 17:03
ај да се навратам јас на тема....... голема%20насмевка

дали мажот треба да заработува повеќе,... хмм ова ме асоцира на типично балканско нешто,... дека мажот треба да заработува повеќе,.... и дека тој е газда во куќа,.... дека негово право е да прави што сака со парите во куќата....
е,... додека има вакви размислувања,... некои жени и некои деца ќе шетаат низ град со по 10ден во џеб,.... бидејќи мажот не им дава повеќе......
најважно е да има пред се здравје во куќата,... а после иде пари и се друго,... кои воопшто не се битни кој ги донел во куќа,... треба децата да бидат сити и најадени,.... секој да има удобен живот.........
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 18:33
KADE PISUVA DEKA MAZOT TREBA POVEKE DA ZARABOTUVA?????
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 19:11
се додека постојат закоравени балкански „мачомени“ ќе постојат и вакви теми

Изменето од OUST - 02.Февруари.2008 во 19:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 20:31
Ja nemam nisto protiv zenata da zarabotuva, a ja da si uzivam
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 01:20
Јас само се надевам дека на двајцата работата ќе ни се исплати со добра плата, а ако е висока на крајот нема да биде важно кој заработува повеќе, во живот се е среќа јас се надевам дека барем еден од нас ќе ја има.
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.