|
Бисери на професорите |
Внеси реплика | страница <1 45678 16> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu retko ima biseri od nastavnicite
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto ostanalo vo sekavanje:
dragi kolegi,gledam gledam mnogu fraeri ovde, ne samo megu vas studentive tuku i megu nas PROFESORITE... |
|
Zeska Domakinka
Група Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(1) SOUCENIK KASLA NA CAS... PROFESOROT- AAA KASLAJ KASLAJ PA NE E VEKE LETO.. KOGA JADETE USTE SLADOLET TAKA VI E... AKO.... PA TOA E SLADOLED BE CISTA SINTETIKA... USTE TOLKU KE SE RAZBOLIS...
(2) profesorkata raskazuva- ako covekot nastanal od majmun sekako vo proces na rabotenje, vie deca bas zaradi ne rabotenje ke se pretvorite vo majmuni...
(3) profesorkata mu veli na soucenik- ajde dojdi i stani da odgovaras...
(4) babmi zavrsila sredno uciliste vo budimpesta a posto ne znaele site profesori bas dobro srpski i cesto imalo biseri na casovite i eve eden sto mnogu se smeev na nego- Zvoni za kraj cas i site deca kako ludi stanuvaat trcaat za na odmor a profesorkata seuste so nedokazana misla i nervozno im rekla: - Da sta je, ja nisam jos ni svrsila, a vama se vec dize..... :D:D:D:D
(5) na test: edno prasanje glasi: koj bese pretsedatel na drzavata SHS? Marija odgovorila: Bil Clinton...
(6) profesorkata raskazuva lekcija i ne svesno raskazuvajki dava podetalno objasnuvanje so sto go dava sledniov primer: zamislete deka jas sum covek...
(7) cas po sociologija.. soucenicka: Brakot e zaednica na dva para......
|
|
Sometimes is necessary to listen the silence... It may tell more...
|
|
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Абе деца кај ќе го барате, па во учебнико и во учебнико и ќе го најдите“
|
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot profesor po... koga ke ne stanuva na tabla ni vika COMMON BABY
Изменето од topsexy - 20.Февруари.2008 во 22:08 |
|
Em4i
Група Регистриран: 25.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Profeskorka po geografija:Denes ke ucime za......i vie ke ucite od 26-ta do PORUCEK!!!
Inace profesorkava ne gi dokazuva zborovite ili kako da kazam....kazuva zbor pocnuvajki od srednata bukva od kade i izleze prekarot MEDEKA (velime deka= ..me deka)
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Biseri od ucenicite:
Jas utre nemozam da dojdam vo uciliste, umre baba mi lani sto umre (lani se razbole) Profesor: O, aj bog da ja prosti uste ednas! Vie da ste zivi! ---------- -Ucitelko, D... mi pokazuva sramotno so sredniot prst, eve vaka! -Deca sme dogovorile deka nema da pokazuvame, samo ke receme deka pokazuva sramotno ili ke mi sepnete sto rekol nekoj -Sepnuva- Nastavnicke mi pokazuva so prstot k.. ----------- -Ucitelko, F.... me udri po sramotnoto! -Ne sakav nastavnicke da go udram po j..., ama on se svrte na kaj mene koga zamavnav po nogata! |
|
ELEKTRON
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Група наставници биле на обука по Информатика.На еден час обучувачот им рекол. А сега затворете ги прозорците(мислел на активната програма)А еден од наставниците станал да ги затвара прозорците на училницата. (ама тупав)
Изменето од ELEKTRON - 31.Јануари.2008 во 19:12 |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Biologija u osnovno ni vika: Abe deca sto stoite koga dzabe sedite,sea ke vi gi skoknam kecovite u dnevnik..abe nie patos..use go pamtam
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
profesorkata po fizika : sakase da kaze dali zivees vo stan ili vo kuka
pa mi vika: TI DOMA IMAS STAN ILI KUKJA??? |
|
speed
|
|
UnforgiveN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Географија во осмо место Nerherland ја викаше недерлендија...
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Професорке,има мртов гулаб на прозор.
-Остај го ке летне... |
|
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бисер од ученик
Прашање: Татко ти, мајка ти, сестра ти и ти сте?
Одговор: Месна Заедница
Повторно истиот ученик
Прашање: Што е германизација?
Одговор: Камион полн со Германци.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на час по физика,... децата пуштаат звук од мобилни,... како авион што паѓа,.... професорката гледа низ прозор и вика,... ај Бог нека ги прости,... добри луѓе беа...........
............ |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |