IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали погледот значи нешто?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали погледот значи нешто?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 28>
Автор
Порака
R-C-F Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 368
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај R-C-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 15:36
  pogledot  najcesto  ja  kazuva  odbranbenata  sostojba  na teloto

pa  zatoa  koga  taa  sostojba  e  na   nisko  nivo   vie  ste  lesen  plen  za  devojkite  duri  i  mozat  da  ve  posakaat  da  im  bidete  seksi  rob   bez  ralika  na  vasiot  izgled   toa  go  dokazuva  i  ernest v.  vo  svojata  kniga   tajnite  na  ljubovta 

a   koga  ocite  pokazuvaat  spremnost  za   zrtvuvajne  odnosno  odbrana   togas   od  vas  bi  begal  celiot  svet  pa  ako  ste  takvi  ponudete  se  da  obezbeduvate  vo  nekoja  vladina  institucija 
M O J O T    I Z B O R    E    I S L A M    N E K A    E    I     V A S
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 16:13
...ne bo go troshel pogledot na takvi nebitni raboti nikad, iskreno...задоволство
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 17:17
pogledot poveke e zbunuvacki
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 23:53
Ако умееш да го прочиташ- разбереш.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 09:41
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Originally posted by hektor hektor напиша:

megu  luge da bidite samo vie dvajca i da se gledate isto kako da ste sami, iskreno , pogledot mnogu kazuva , samo vnimatelno , moze da se izglumi . Jas sum se izlagal ponekogas , ednostavno coek vo ljuboven zanos i strast ne moze da rassuduva realno . leta vo oblaci kao drogiran , sepak vnimatelno . Poveke faktori zaedno treba da vi pokazat  : pogledot , dopirot , koga se baknuvas isto dali frcat iskri ili ti se gadi , pojke stvari se , aj dosta tropam..............

аплаузаплаузаплаузаплаузголема%20насмевкаголемо%20гушкање
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 13:19
Abe i iznesmostena da me pogledne, pa uste ako mi rece : Zdravo - Ja u sebe : - Aha, ke dade koga ke se oprai, a sea mi frla isaret za da se pripremam - i ja odma ostrilkata...
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:25
Секако ДА.намигнувањенамигнувањенамигнување
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 11:58
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Ne se soglasuvam so tebe... Pogledot zamenuva zborovi, a o;ite ja odrazuvaat sostojbata na dusata. Zatoa se nejzino ogledalo.
aj прочитај уште еднаш што реков срц

иако јас мислам погледот е прозорец на душата....Очите земени како очи мислам како орган со некоја си форма тие се генетска наследност, додека погледот е тој што знае да каже многу работи.

Точно, погледот е нем говор. Израз на очите кој испраќа нема информација. Тој се однесува на нивната надворешност. Огледалото е во внатрешноста на очите. Тоа ја одразува состојбата на душата.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 15:31
Пфффф....не само што значи туку е и пресуден, односно самиот поглед може да ми каже кога некој фолира, флертува, кога е вљубен, е несигурен итн. но се тоа мора да биде пропратено со мимичката експресија и неминовниот говор на телото за да бидам 100% сигуреннамигнување
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 15:36

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Ne se soglasuvam so tebe... Pogledot zamenuva zborovi, a o;ite ja odrazuvaat sostojbata na dusata. Zatoa se nejzino ogledalo.
aj прочитај уште еднаш што реков срц

иако јас мислам погледот е прозорец на душата....Очите земени како очи мислам како орган со некоја си форма тие се генетска наследност, додека погледот е тој што знае да каже многу работи.

Точно, погледот е нем говор. Израз на очите кој испраќа нема информација. Тој се однесува на нивната надворешност. Огледалото е во внатрешноста на очите. Тоа ја одразува состојбата на душата.
а значи се свативме сега? голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 15:36
Да, погледот најчесто е шпион на тоа што не сакаме да го кажеме.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 15:40
јасно маци......ама и на крај краева од многу бед работи не вадел наместо да кажеме сам ке си каже среќа
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 16:56
nekoi imale "ubistve" pogled!,.....valja ne ubivaat so nego?!збунетост,....eh,....koga jas bi imal takov,...тага
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 16:59
ти кога би имал таков нема жив чоек да остане на земјава газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.