|
Дали погледот значи нешто? |
Внеси реплика | страница <1 34567 28> |
Автор | |||
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pogledot najcesto ja kazuva odbranbenata sostojba na teloto
pa zatoa koga taa sostojba e na nisko nivo vie ste lesen plen za devojkite duri i mozat da ve posakaat da im bidete seksi rob bez ralika na vasiot izgled toa go dokazuva i ernest v. vo svojata kniga tajnite na ljubovta
a koga ocite pokazuvaat spremnost za zrtvuvajne odnosno odbrana togas od vas bi begal celiot svet pa ako ste takvi ponudete se da obezbeduvate vo nekoja vladina institucija
|
|||
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ne bo go troshel pogledot na takvi nebitni raboti nikad, iskreno...
|
|||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pogledot poveke e zbunuvacki
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако умееш да го прочиташ- разбереш.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe i iznesmostena da me pogledne, pa uste ako mi rece : Zdravo - Ja u sebe : - Aha, ke dade koga ke se oprai, a sea mi frla isaret za da se pripremam - i ja odma ostrilkata...
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секако ДА.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
иако јас мислам погледот е прозорец на душата....Очите земени како очи мислам како орган со некоја си форма тие се генетска наследност, додека погледот е тој што знае да каже многу работи. Точно, погледот е нем говор. Израз на очите кој испраќа нема информација. Тој се однесува на нивната надворешност. Огледалото е во внатрешноста на очите. Тоа ја одразува состојбата на душата. |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пфффф....не само што значи туку е и пресуден, односно самиот поглед може да ми каже кога некој фолира, флертува, кога е вљубен, е несигурен итн. но се тоа мора да биде пропратено со мимичката експресија и неминовниот говор на телото за да бидам 100% сигурен
|
|||
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да, погледот најчесто е шпион на тоа што не сакаме да го кажеме.
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јасно маци......ама и на крај краева од многу бед работи не вадел наместо да кажеме сам ке си каже
|
|||
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nekoi imale "ubistve" pogled!,.....valja ne ubivaat so nego?!,....eh,....koga jas bi imal takov,...
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ти кога би имал таков нема жив чоек да остане на земјава
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |