![]() |
|
Магија за заљубување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 17> |
Автор | |
dimov.boris ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....
Изменето од dimov.boris - 24.Ноември.2011 во 16:09 |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Можеби постојат магии, но јас не верувам во нив, иако доста сум слушала за тие работи... сепак, не можеш да се заљубиш во некого под дејство на магија, тие работи се измислени од суеверни луѓе...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kade i da sum gi upotrebil moite skrieni znaenja od tajnite pozi za zaljubuvanje t.e. i ja kinam plombata taka da ostanuva bez garancija i vise nieden servis ne moze da ja oprai
|
|
![]() |
|
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Da be ima magija samo ako ti ja frli pravata licnost kaok mene sto mi go frli moeto milo Macence
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
MAGIJATA E MAGNET ... DVA POLA SE PRIVLEKUVAAT ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ovaa magija sto ja znam e na lizing
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
LICHEN MAGNETIZAM ....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Човекот е магнетот,јадро околу кое се вртат работите што ги сакаме или не ги сакаме.
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
зошто во последно време.. ![]() ![]() ова маѓијава на заљубување ме одбегнува.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
napravi rezonanca ... i ke dojde do privlekuvanje .. ne do odbegnuvanje ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
GLUPOSTI
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...zasho mislish taka...ke ni obrazlozish li, molim te...? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Zbunet samo ne mi pravi magija da se vljubam vo tebe mlad si uste...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I ti li ? ...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |