|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 118> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seksualno aktivna edinka t.e. sto ima redoven seks vo kombinacija so
ljubov, ne moze da bide nisto drugo sem prijatna licnost, sto znaci
site onie zlobni goveda i kravi gi nemaat dvata faktora i smetaat deka
cel svet e vinoven za toa
-------------------------------------------------------------------------------------------------- Se soglasuvam so ova od pricina shto seksot kako i hranata, spienjeto...e neshto shto coveckiot organizam go bara i do kolku ne go dobie reagira onaka kako shto reagira. Ne za dzabe kruzi vic za ucitelkata...Koga e naseksana vleguva vo ucilnica nasmeana i ljubezno pozdravuva-Dobro utro decinja, kako ste mi deneska...a ako ne e go treska dnevnikot od katedrata i pocnuva so vikanje... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vredi da se bide dobra samo so mene i da mi dava slobodno, oti ja znam i "fala" da recam, a drugi ne
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO POCNE COVEK DA PRESMETUVA DALI VREDI DA BIDE DOBAR ... KE IZLEZI VO ZAGUBA ... ZATOA NE TREBA DA SE PRESMETUVA DALI VREDI ILI NE ... MOZE ... ZA MENE DA BIDE MALA DOBRINA ... NO ZA NEKOGO TOA DA MU E ZIVOTNO VAZNO ... I OBRATNO ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не треба да пресметува човек дали вреди да биде
добар или не ...
туку сигурно вреди да се биде добар...
јас и не знам поинаку...
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НИЕДНО ДОБРО ДЕЛО НЕ ПОМИНУВА НЕКАЗНЕТО
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Patot kon pekolot e poslan so dobri nameri.
|
|
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добрината само со добрина се наградува.
|
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Препораки на мајка Тереза околу добрината *Човекот е неразбран, нелогичен и себичен. Не е важно, сакај го! *Ако правиш добро, тоа ќе го припишат на твоите себични цели. Не е важно, прави добро! *Ако им помагаш на луѓето можеш и лошо да минеш. Не е важно, помагај им! *На светот му го даваш најдоброто од себе а тој ти возвраќа со удари. Не е важно, давај го најдоброто од себе! |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako deka vredi, no treba da se bide spremen i na ova:
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како да се дојде до вистинското знаење, како луѓето
да научат што е добро ???
заблудите му пречат на секого за да дојде до правилен став...
кога човекот би знаел што е добро...тоа и би го правел...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вреди да бидеш добар,... за да имаш мир на совеста,... но да бидам добра,.... а сите околу мене да го искористуваат тоа,.... не иде во предвид,.... добро за тие што заслужиле,.... сепак треба да мислиш и на себе,....
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е мудрост да бидеш добар, мудрост е да знаеше кон што да ја насочиш добрината!
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA DA BIDES DOBAR - TREBA DA BIDES GOLEM
ZAVIDLIVOSTA, LAKOMOSTA, GLUPAVOSTA, SEBICNOSTA, EGOIZMOT NE' TERAAT DA BIDEME LOSI. A GOLEMIOT COVEK - TOA GO NADMINAL.
VREDI DA SE BIDE DOBAR! NE ZARADI DRUGITE - ZARADI NAS, NAM NA DUSATA DA NI BIDE POLNO I TOPLO!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAJSTORCE, JAS MISLAM DEKA E MUDROST! DA SI DOBAR E PRVIN MUDROST, POTOA UMEENJE
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |