|
Има ли вонземјани? |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 67> |
Автор | |
manco
Нов член Регистриран: 22.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakvi vonzemjani nesmeat da dojdat u makedonija narodot kako e gladen i bez pari ili ce gi izedat ili cebaraat nekoja para na zaem
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби Лајка добила човечки облик на Марс...
------------------------------------------------------------- Ej neverni Tomo, ne mi gi rasipuvaj prestavite, ubavo mi e na dushickata da mislam vaka, aj pocni i ti...zamisli se kacat amerite gore i tamu bachushka im ponudi votka...au...shto bilo ubavo covek malku da izbega od realnosta i da pofantazira odnosno da se nloinizira... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто ма Неверн Томо, јас темата ја поставив а ти неверен ме нарекуваш!
-------------------------------------------------------------------------------------- Jas steknav prestava deka odamna si zenet, deka ne si seushte vo faza veren, a i ova so Lajka, postavuvash tema....sakash da se sretneme so vonzemjani...jas ti nudam opcija ako gi nema niv...barem neka ima votka...so bachuski...e aj neka ti bide...zamisli gi Rusinki...sami...osameni...Vonzemjanki... e pa si ja redite za vas mashkite...i za na VONZEMJATA... Изменето од mamamd - 26.Јануари.2008 во 07:39 |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ехееее од цела вселена зарем јас им требам? Нека си наоѓаат зелени жени, не им треба човечки ген... |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што се однесува до вотката, благодарам од срце, ама не пијам! (така ли се вика)
----------------------------------------------------------------------------------------- Neeee, blagodaram...pijana sum...vika edna moja prijatelka Prilepcanka...koga ja nudam kafe... |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka definitivno ima..pa nema sansi od tolku planeti na niedna da nema nekoi sustestva..
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која ли е таа планета на кој живее мој двојник и размислува истп како и јас
и во истиот момент си вели: „Што ми е гајле дали има друг жив свет во космосот, кога нема да имам шанса да го сретнам!„ |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема логика, во толкава вселена да сме само ние (мислам дека ова еднаш го пишав), ако сме единствени би требало да бидеме подобри од ова што сега човекот е...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
единствено UFO што го имам видено е UFO лепило
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕКОЈА ИНВАЗИЈА ПОЧНУВА СО ИЗОЛИРАНИ СЛУЧАИ. КАКО ИСПИТУВАЊЕ НА ТЕРЕНОТ И СЛИЧНО...
ВЕДНАШ В ПОЛИЦИЈА...НЕ МИРИСА НА УБАВО. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i kade li mi e vonzemjaninot
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има, ама не се у ќорка! (Упс, у ствари ова беше реплика од Тетовирање). Сакав да кажам: Има, ама немаат дојдено кај нас (на гости, со НЛО). |
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aLIII PA JAS SUM VANZEMALJAC
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMA 100% SAMO USTE NE SME GI VIDELE I POARNO DA SI SEDAT TAMU KAJ STO SI SE ZATOA STO VAKVI KAKVI SME NA ZEMJATA NE SME NI ZA GLEDANJE,
MNOGU SME LOSI |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |