|
ЕУ преку ноќ најави укинување на визите з |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | ||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што има во Недела кај Геџовците?
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
циркус има друже
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изборите ли се во недела?
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај си бе моирче до кога ќе толерираш бугарски фонтови на форумов...или македонски или англиски или нема бурарски фонт...ајде да пуштиме грци на грчки да ни се смеат у фаца а ние да бееме...и со бугарскиов јазик од памет се вадам кога ќе го видам....мислам дека не треба на бугарски да зборуват, како и јас што не пичувам македонски на српски хрватски и словенски форуми....глупо е Изменето од moira - 02.Февруари.2008 во 02:56 |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi e jasno od kaj Bugari na ovaa tema.
Smacen mi e forumot od niv,niti gi razbiram ,niti sakam da gi razberam,jasno mi e mnogu dobro so se i kako se. Zatoa ve molam gospoda Bugari ne gi trovete temite sto ne ve zasegaat ,ima dovolno temi vo vrska so vas i tamu prepukuvajte se ,nasite vnatresni raboti ne treba da ve interesiraat. |
||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"ЕУ преку ноќ најави укинување на визите за Србија" nasite vnatresni raboti ne treba da ve interesiraat Внатрешни.. Србиja.. Нешто сме 2008..Югославиja я нема..Внатрешни работи |
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене ми е толку преку к*р што не ми се ни учествува, се собрале само бугари шипци еден куп фалат уште грци и да ни ебат се по список...глупости...излгеда дека нема веќе да коментирам |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tokmu i toa im e namerata ... samo ignorirajte gi , ionaka ne postojat ..... nikako i vo nieden slucaj ... ne mi e samo jasno , od koga pocnale i vo ZOO da stavaat PC - a ? ... ocigledno im opadnala posetenosta pa za da ne se dosadjaat ovie primatite , im postavaat PC - a |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe Srbija ke dobiela pojke za nedela dena nego nie za decenija........Ajde bre site znaeme barem povrsno sto znaci zborot "POLITIKA" ...Srbija ke dobie poveke od nas ali sto ke zagubi...se razbira KOSOVO ke stane nezavisno....I mislam deka ne e vo red da se pravi na prazno muabet bez veze Srbija da Srbija....prvo se gleda vo sopstveniot dvor posle vo tugjite
|
||
mircem
Група Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro dojdov gledam ste go gubele vremeto dosega. Sega ili ke naucite nesto, ili ke fatite nekoja rabota
|
||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
?????????????
|
||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Това за лоповете беше пуснато от Мирославчо по адрес на нас. Така, че не яс започнах.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo princip , ne komentiram i ne repliciram na gluposti a ponajmalku na glupi ludje .... no , stom vece cenetiot primat na koj od voveduvanje na vizi vo bugarija za nas makedoncite mu propadna rabotata na glaven primat vo sofiskoto ZOO ne mu preostanuva nisto drugo osven da pisuva vo moe otsastvo ( i nisto cudno , od majmun kultura ne se ocekuva ) , ce mu kazam samo deka denes , moze da lupa gluposti kolku saka od pricini sto jas ce bidam otsaten poradi obvrski kon rabotata sto znaci deka ce nemam vreme da se zanimavam so primati i nivniot neresen status vo covestvoto
|
||
Oho Boho
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мдааа. Просто класика в жанра...
|
||
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |