![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 729> |
Автор | |
na5a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 196 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Овде се гледам, само кафе не ...
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ооооооооо напета е тука...
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
jas ke si go zemam ova fala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
бар некој фала ми рече
![]() |
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
fala ami kako, pa jas sum si kulturna devojka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
dobravecer moi iskreni i najdobri forumski drugarcinja...ajde sivi na okupu edna goooolema
![]() ![]() |
|
![]() |
|
еве ме ја.....ај дај сеа некое мартини
![]() |
|
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Е, после виното како убаво ми дојде. А бре девојче господ се што ќе посакаш да ти даде. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
![]() ziveli ![]() |
|
![]() |
|
фала срцкеееее овој диоген што не дава не дава
|
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
ke moze eden Smirnoff za mene..dupli bez mraz..cist? |
|
![]() |
|
e bravo..vi si se napivte..jas ostanav suv...ako ako..bar da e mora tuka ke mi ipecese kolacinja
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |