IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 1869>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:29
Originally posted by irenka2 irenka2 напиша:

OD TOA NEGOTINSKITE PODRUMI LILI BELA ILI Z'TA NE E VAZNO
е и не е ...битно е да е стара и добра....намигнување
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:29
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:30
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by granny granny напиша:

aj sega otrezni se i pomagaj i na Ane...
epa da de....i pomagam.....so daljinskoto.....go pustam i gasam televiz.....ponekogas i tonot go namaluvam.....газење%20од%20смеење
браво, браво......а ги дигаш нозете коа усисава???газење%20од%20смеење
........I PODZDRIGNUVAM POSLE SEKOE JADENJE........газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење...........

taka trebalo.......ne sum znael do skoro........голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:30

epa da de....i pomagam.....so daljinskoto.....go pustam i gasam televiz.....ponekogas i tonot go namaluvam.....газење%20од%20смеење
bravo be medeni..samo pokleka..da ne se usines od golem napor
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:31
KAKO JA USPIVAS MARIJA KASPERCE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:32
изненадувањеизненадувањеизненадување..не си знаел???..лелееееее, ами грчеви не те фаќаа???голема%20насмевка
СКУПИЛО СЕ ДРУШТВО СТАРО..ОД КОГА НЕ СМЕ БИЛЕ ВАКА....МАРИЈАНА МИ ФАЛИ....среќа
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:32

браво, браво......а ги дигаш нозете коа усисава???газење%20од%20смеење
........I PODZDRIGNUVAM POSLE SEKOE JADENJE........газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење...........

taka trebalo.......ne sum znael do skoro........голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
pa odamna ne si bil bebe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:32

ќе и ухне два пати..ху,ху..и од тоа ракијата детето одма , автоматски заспива....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:32

изненадувањеизненадувањеизненадување..не си знаел???..лелееееее, ами грчеви не те фаќаа???голема%20насмевка
СКУПИЛО СЕ ДРУШТВО СТАРО..ОД КОГА НЕ СМЕ БИЛЕ ВАКА....МАРИЈАНА МИ ФАЛИ....среќа
preku den ja imase na kratko
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:33

....pa taa vekinom samo i spie Irence......
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:33
NAVISTINA LILI VECERVA KE PROSLAVIME ZA MARIJA HIK TURI USTE EDNA DRUGARCE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:33

ќе и ухне два пати..ху,ху..и од тоа ракијата детето одма , автоматски заспива....голема%20насмевка
a i ne mora...dovolno u ista prostorija da e 5 munuti
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:34
мезенце сакате???...да вадам туршија и расол....онака домаќински да прославиме....трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:34
MNOGU USPESNA DA BIDE HIK HIK
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.