|
Каснување за бесмртен живот |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Јануари.2008 во 10:10 |
|
Ако ви се случи да се вљубите во некој вампир или некоја вампирка, ќе дозволите ли да ве касне за вратот и да ве направи вечен?
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас би се согласил само ако вампирката се вика Мег Рајан
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neeeee, mene sega "trojcata musketari" me vikaat EL DUCHE a kamoli ako stanam besmrtna...
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да би дозволила (се надевам дека не боли многу) ќе си живееме вечно двајцата заљубени...
ПС. а јас по каснувањето ќе треба да цицам нечива крв и да плашам деца? зошто ако е така, не сакам да ме касне |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е во филмовите. Во реалниот живот можеби и не е... Можеби и не мора да цицаат крв... Не знам сигурно, обиди се! Ако не се обидеш како ќе дознаеш?
|
||
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А постојат вампири?!
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во право си! Вечер ќе демнам во некое темно сокаче па ќе читате во весник, дека нов вид на Дракула се појавил, овој пат во женско издание, а може да ме викате и Bloody Monuska ако сакате. |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, да многу е интересно, хоби за пример |
||
|
||
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хмм... па се слозувам со Монушка! Ако не боли многу можеби и ке му дозволам да ме касне ама само под еден услов да не стана подоцна како него!
|
||
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така само храбро да се оддржи човечкиот вид |
||
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VESTERCE I VAMPIRCE?????HM...HM... PA I NE E BAS NEKOJA KOMBINACIJA! E SEA... AKO BAS...BAS... MNOOOOGU SE VLJUBAM, SA CES??? ALL FOR LOVE |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зашто да живеам вечно,...... нее,...... не сакам да останам вечно овде,....... сакам да видам што се случува после смртта......... ама фреак сум........
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј не си единствена, денес и мене ми текна тоа чудо, мислам дека ми влијаеше часот по физика учевме за бескрајност, вселена и такви работи, сега ми останува да се надевам дека вампиров нема да се појави и да ме зезне |
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Do site devojki....koi sakaat besmrten zivot....
vo sledniot period....besplatno ke kasnuvam po princip prvo dojdeno prvo kasnato....i se so red natamu Изменето од $BlackDevil$ - 29.Март.2008 во 00:31 |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |