|
Fotografii od skopje i makedonija |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
amanito
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 31.Јануари.2008 во 12:46 |
Hito mi trebaat luge shto imaat fotografii od Skopje i makedonija
pishete mi na skype AMA HITNO |
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурно има многу кои имаат такви фотографии. Ќе падне некоја паричка или.....? |
|
amanito
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako pobrza nekoj ke pade ako ne nema ni da se strkala
pred da pochenete da razmisluvate Minimum A4 printable rezolucija da bide So ok Idea OK Kompozicija so eden zbor stock fotka za makedonija |
|
hypertech
Сениор Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Druze nemam kontakt od tebe na skype, ako vidish eve ti go mojot:
martin_dimitrievski bi trebalo da ima nesto interesno Изменето од hypertech - 31.Јануари.2008 во 16:12 |
|
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|
Vojkan
Сениор Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам такви. Моите се се` некои градски мотиви и не се претерано убави. А и ретко која е за А4 и погоре. Обично до кај 20-22 цм по долгата страна (and that is on a good day).
Погледни портфолио http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=6831 Шарај по портфолијата, ваљда ќе најдеш нешто. Има репрезентативни фотки од Македонија. Поздрав |
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo red e ako baras nesto da prosledis celosna informacija
koj bara ? shto bara ? kako bara ? zostho bara? pod koi uslovi? ajde naucete se poz sasho |
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po konkretno sto i kako od skopje i makedonija,sakas digitalen,35 mm 6x6 negativ ili slajd
otidi kaj m3ene na web sitot i odi na makedonija linkot pa vidi od prilika dali ti odgovaraa tie ako se ok kontaktirajme imam iljadnici fotografii od Makedonija http://www.blissvp.com |
|
www.blissvp.com
|
|
amanito
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас се извинувам што вака апансас побарав нешто ама сепак така и ми кажаа. Се надевам дека нема погрешно да ме разбереш! Значи се работи за државна институција која што прави некаква презентација на македонија пред ЕУ, работата е што им фалат уште неколку фотографии од македонија и пробуваат да дособерат. Ме замолија да најдам фотографии до вечер за preview за да одберат. Ако некоја фотографија им се допадне ќе преговараат за да ја купат. Ова е се што можам да ти кажам затоа што ни јас незнам повеќе :( Со повеќе информации во следните вести во 7:30 ЛОЛ |
|
itan14
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 545 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od kozjak panoramata sto e na foto.idividi mozam da ti ja pratam, ama e 17MB. Ako treba, kazi
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Of lele... ke ne pretstavuvaat pred EU, na posleden moment spremaat prezentacija, gledaat deka nemaat dovolno sliki, baraat sliki ama ne znaat kakvi baraat (pejsazhi, arhitektura, istorijski spomenici, lugje, arheoloshki iskopini, zemjodelie, indistrija...), vo posleden moment trchaj po prijateli koi ke trchaat po nivni prijateli, drzh ne daj...
Izvinete, znam deka nishto ne pomagam so ovoj komentar, ama ne mozhev da izdrzham, a da ne zaklucham deka, od koga ja napushtiv republikata, nekoi raboti apsolutno ne se smenile nitu za eden stepen. Belkim EU toa nema da go doznae. |
|
hypertech
Сениор Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I couldnt help noticing... ama na
http://www.blissvp.com Zatko imas bug na sajtot, imeno otkako prelistuvas fotki i kliknes na "select album" i te vrati na menito kaj shto se biraat fotki "Poznati faci" "Macedonia" ili "Svadbi" ne mozes da kliknes na kategorijata od koja shto si doshol, na primer gledav fotki od makedonija i se vrativ nazad za da izberam druga tema, ama uz pat mi tekna deka sakam da vidam edna povtorno i ne mozev da se vratam Изменето од hypertech - 31.Јануари.2008 во 19:47 |
|
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|
Samoil
Нов член Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam ubaj od Ohrid-vecerni sho ne mi se postiraat.Eve ti meil celeskis@gmeil.com Osven ako ne ti e kasno sega, ama jas sega vidov.Poz.
|
|
amanito
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Belkim nema! Ama koga ke go doznae da ne im e Kasno :) |
|
vrzalec
Сениор Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojte fotki se vo glavno pejsazi od ubavinite na Makedonija, e sea kolku mozat da ja pretstavat vo pravilno svetlo vidi sam.
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=5086 Pa ako ti se dopadne nesto, kazuvaj!!! |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |