|
ЗА СПОМЕН (РАЗГОВОРИ ЗА ТОШЕ) |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | ||
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го гледав пред некој ден, со солзи во очите, со грутка во грлово...и се фатив себе си како им завидувам на моите две ангелчиња- ќе можат да го слушаат и да уживаат во неговиот глас и музика неоптеретени со болката, зошто се премногу мали да им “легне“ на душичките...ги гледам како подрипнуваат пеејќи ги неговите песни, среќни, весели и насмеани...и си велам така и треба да биде, да се памети само убавото и среќата која тој ни ја даруваше...тоа е БЕСМРТНОСТА!!!
|
||
Keti72
|
||
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZOSTO ZAMINA TOLKU MLAD?SAMO BOG ZNAE,A MOZEBI SEGA I TOJ SE KAE...
|
||
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga slusam negovi pesni na Tv ostanuvam bez zdiv i jas ne znam samiot da opisam kako se cuvstvuvam dodeka go gledam i slusam........Navistina mu se vosh*tuvav i seuste mu se vosh*tuvam na negovite dela i super bi bilo ako nie go prodolzime toa sto toj go pravese koe voedno ni go ostavi nam .....
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pred nekolku dena naidov na oficijalniot fun club forum specijalno namenet za Tose,kade sto ima forumasi bukvalno od cel Balkan,i vo edna od temite naidov na informacijava deka site tie vrsat inicijativa da se posvetat nekolku minuti za zivotot i deloto na nasiot Tose i da se pusti negoviot nastap od 2004 god.So mislite vie za ova??dali ste za ili protiv..i mislite li deka Srbite ke prifatat da go napravat toa?
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а кој би рекол не?
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене тој негов настап на евровизија ама баш ич не ми се допадна...... подобро е да пуштат една негова снимка каде што во обични фармерки и маичка си пее........ а не таа снимка од евросонг....... како преправен ми беше........
п.с облеката не му чинеше,..... ама гласот феноменален како секогаш......... |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мила мене пак многу ми се допадна тој настап искрено цела се наежив кога го гледав......сепак беше според мене многу добро облечен со многу добра кореографија...за гласот не ни правам моабет
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секој со свој вкус.......... многу ми беше,..... не знам....... некако...... како да не речам попски облечен.........
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хиххихих
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Srbite prvi go prifatija...Vo srbija pocna negovata kariera so cekori od sedum milji...Vo srbja toj go odrza svojot najgolem koncert... Dragana Mirkovic na nejzinata satelitska televizija mu otstqapuva mnogu povekje prostor otkolku site nasi televizii zaedno... Porakite sto i den denes pristignuvaat na taa televizija od negovi fanovi od srvbija se pomnogubrojni od kolku od fanovite vo Makedonija.. Zosto bi imale protiv? |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eeeee vidovte li deka napraile prilog za Tose na nacionalnata italijanska televizija Rai uno.. prilogot bese prekrasen na internet go gleav..zapocna so zborovite:"Angelskiot glas na makedonecot Tose Proeski dopre i do Giana Naninni"..ne mi se veruva deka svetot ke cue za nego,a go nema..morase li da zagine pa da cujat za nego..zosto zosto??a svesna sum i znam deka ke bese mega zvezda..
|
||
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали некогаш нашата генерација па и тие што доаѓаат ќе го заборават Тоше? Сета онаа позитивна енергија што му ја подари на овој свет. Дали во најлош случај ќе се заборави денот кога си отиде. Тој молк на плоштадот,лелакања од сите страни. Троми и бавни чекори кои сите ги слушавме а не се свртувавме да видиме кој доаѓа,зошто знаевме дека сите се тука за да го испратат него,нашиот патоказ кон доброто,нашиот божествен глас нашето најмило суштество.
А сега, кога веќе останавме без него,дали ги следиме неговите чекори,дали го продолжуваме неговото дело или ни се потребни уште загуби за да се освестиме? Луѓе, сакајте се и ширете позитивни мисли,така ќе го победиме злото така ќе го величаме Тоше!!! |
||
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислам сека ДА Тоше ке биде заборавен како и многуте македонски музички дуајени од генерациите кои не го затекнале жив но неговите песни никогаш нема да се заборават но ке бидат преименувани од генерациите кои одат по нас нако народни песни барем јас така мислам ама сенадевам дека грешам
|
||
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |