IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Опуштено со Тони и Дејан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опуштено со Тони и Дејан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 22>
Автор
Порака
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 16:02
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Originally posted by sasha sasha напиша:

емисијата е не би била толку лоша кога не би бил другар му на Тони присутен. Но сепак сметам дека има многу полоши емисии од Опуштено. Како за пример што е навистина лоша емисија можам да ја наведам емисијата на онаа дебела крава, што можеби ќе пее на евровизија... :D
a be sasha vidi..se slozuvam do nekade so tebe..ali emisijata na taa debela krava kako sto ja vikas bar trae 45 minuti..i od razno-razni pricini site ja gledame..sto od kef sto od seir..a ona na Toni emisijana od 120 minuti..so reklami 40 minuti..50 minuti kako on se smee..i fikuson sednat do nego изненадувањеизненадувањеизненадување...ne blagodaram  голема%20насмевка

Кон врв
MAJA-23 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAJA-23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 19:10
more ni debelata krava ja gledam ni toni go gledam

toni cela emisija zbori za ,a cela emislija muka

Изменето од MAJA-23 - 17.Јануари.2008 во 19:11
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 02:02
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Originally posted by sasha sasha напиша:

емисијата е не би била толку лоша кога не би бил другар му на Тони присутен. Но сепак сметам дека има многу полоши емисии од Опуштено. Како за пример што е навистина лоша емисија можам да ја наведам емисијата на онаа дебела крава, што можеби ќе пее на евровизија... :D
a be sasha vidi..se slozuvam do nekade so tebe..ali emisijata na taa debela krava kako sto ja vikas bar trae 45 minuti..i od razno-razni pricini site ja gledame..sto od kef sto od seir..a ona na Toni emisijana od 120 minuti..so reklami 40 minuti..50 minuti kako on se smee..i fikuson sednat do nego изненадувањеизненадувањеизненадување...ne blagodaram голема%20насмевка

супер си,диогенче
Па не ја гледам секогаш,ама мора да признаам дека се надминаа со емисијата посветена на Тоше!За тоа секоја чест,посебно за завршетокот на емисијата. И сега се ежам кога ќе се подсетам...
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 03:00
баш беше опуштено минатиов патголема%20насмевка
Кон врв
MAKEDON-FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Поени: 731
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 03:55
Тони не е тачен.
Абе го бива детето шо да праиш.
Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 09:58
Originally posted by Quentin Quentin напиша:

Ја знаеш онаа реплика од Црвенкапа: Бабо, зошто имаш толку големи очи? -За подобро да те видам внучке!

Mожда можда. Ал кај мене има контра ефект. За да ги прочитам мора да одзумирам па после нормалниот текст не се чита па пак назад... итн до бескрај. Т.е. до последниот пост. Енивеј, општоприфатено во CHAT комуникација е да се употребува капслок ако сакаш да потенцираш нешто или да ПОДВИКНЕШ ;)
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 01:27

Тони е супер...и кој друг може да ја издржи
   целата емисија насмеан...а ???  трепкањенамигнување
Кон врв
Viks Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 120
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Viks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 13:36
Originally posted by blashka blashka напиша:

аплауз,се согласувам
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 14:16
Originally posted by Viks Viks напиша:

Originally posted by blashka blashka напиша:

аплауз,се согласувам

sekoja budala..ili sekoj pacient od bilo koja mentalna institucija moze da bide nasmean...od utro do mrak...pa i za vreme na reklami  газење%20од%20смеење
Кон врв
K@te Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај K@te Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 22:03
Jas, po mnogu teska i dolga potraga po internetov(a i po komsii), otkriv kako mu e ustvari vistinskoto ime na na onaa mushkata hostesa na Tonci...
Natali
Benja y Cami 4ever
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 22:52
газење%20од%20смеење  pa dobro be K@te..kazi mi nemase li popametna rabotaзбунетост..kazi mi iskreno zasto e bitno kako se vika osobata koja samo nekolku pati noze pokazuva (pretpostavuvam,zatoa sto navistina nesum gledal od lani...ej K@te me iznasголема%20насмевкаmea 
Кон врв
K@te Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај K@te Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 23:47
Sto da pravam, mnogu sum radoznala...голема%20насмевка
A coekov bas nemozam da go svatam...Sto pravi tamu, u "emisijata"збунетост
Abe prava ENIGMA...изненадување
Benja y Cami 4ever
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:45
Originally posted by K@te K@te напиша:

Sto da pravam, mnogu sum radoznala...голема%20насмевка
A coekov bas nemozam da go svatam...Sto pravi tamu, u "emisijata"збунетост
Abe prava ENIGMA...изненадување

...zboris za dibekon...pardon fikuson Deja...jbg K@te..pre atomsak fizika bi skontal nego toa...u pravo si...prava ENIGMA збунетостзбунетостзбунетост
Кон врв
abracadabra Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2008
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај abracadabra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 13:06
Абе што ги гледате уопште овие наши кретенски телевизии,емисии и водители.Ич не им се замарам,до пред извесно време гледав само вести на А1,а пошто на Телекабел подолго време не ја реемитуваат таа телевизија,не гледам ништо друго освен странска програма.Има за сечиј вкус,па дури и разноразни ПСИХО типови коишто Тони и компанија пробуваат да ги имитираат ама безуспешно.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.