|
Кога некој друг ќе ти го зазаме местото |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па јас го немам ни чуено ни видено татко ми цели два месеца,.... не знам каде е ...... не се јавува........ па што....... живеј си го животот,... гарант полусестрата твоја е помала од тебе,....... па и јас имам две ептен мали полусестри,...... едната од страната на татко ми има 6год,..... а од страната на мајка ми има 4год,.... нормално дека нив ќе им обрнуваат внимание !! мали се...... не се лутам за тоа........ треба да знаеш дека татко ти е секогаш тука за тебе,....... никогаш тој не ти рекол дека се откажува од тебе,.... и плус сама си кажа дека живее во странство,...... знаеш,..... и ти сакала или не,...... тој си има свој живот,....... работа обврски,...... ти не си мало дете да те контролира цело време..... сепак те сваќам ,..... знам колку е грдо без еден родител,..... ама тоа е мораш да се навикнеш...... не е таква ситуацијата од вчера или од пред една недела,..... ти самата си кажа повеќе од 10год,..... а размисли за ова..... дали би била посреќна тој да беше се уште во брак со мајка ти,...... да не идеше дома,..... да не ти обрнуваше никакво внимание...... сепак е подобар развод,........ |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво срцке
Според мене, родителите се многу битни во животот, прво тие ве воспитале и делумно поради нив сте такви какви што сте. Но кога ке дојде до овој случај, сепак мислам, борете се за вас-ете едниот ако си свртел грб и си заминал мислејки ако остане ке си го расипе животот значи се борел за себе...така и вие правете, со тој пример....иако мразма разводи и сл. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па мене мајка ми ме воспитала,..... али тоа друга тема...... ама блу,... некогаш разводот е сепак подобро решение,..... замисли да имаш родител што цел ден не е дома,..... хммм сепак малце грдо,... вака секој на своја страна...... секој свој живот....... не можам јас да и забранам на мајка ми да си има живот,..... не можам да бидам себична и да барам да ми се посвети мене цело време...... сепак пак ти викам,...... не дозволувај тоа толку да влијае на тебе........ |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Срцке јасно дека разводот некогаш е право решение....но мене лично не ми се допаѓа поради други причини....сакам кога веќе сум решила да се венчам да го познавам партнерот целосно, а не после некое време да барам развод патем и во Црква само еднаш се венчава. Сакам цврст став еднаш ДА засекогаш ДА!
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve ti uste ednas gushka
p.s. za bisernata momichka Изменето од blue666 - 31.Јануари.2008 во 22:32 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ме изгушкавте...........
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoj si ima sopstven zivot. No zivotot na deteto e ispilen od zvotot na majkata. Zivotot na majkata (roditelo) istovremeno e i zivot na deteto. Roditelot e dolzen svojot zivot da go stavi na zrtvenikot na srekata na deteto. Dodeka toa ne se osposobi za samostoen zivot. Za zal, mnogu roditeli, od sebicnost, se pravat deka ne gledaat kolku deteto im e nesrekno. Povazno im e da ja zadovolat svojata srekja i gi ostavaat decata da stradaat dlaboko vo svoite dusi.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zaso nekoj doktor bi zavzimal moje mesto?
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
анакин,........ МИЛО читај прв пост....... ДР = ДРУГ |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala za informacia milo
da umrev vcera nemase da znam deka Dr e kratenka za drugo |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само ти зезај се........... |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cek sea koj e doktor ? Oti mene neso me boli kaj pleskata...
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PO MNOGU VREME KE SE PREDADES
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |