|
Зависности - коцка, дрога, алкохол |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | ||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Znaci ti velis, koj bil nekogas zavisen od kocka, droga ili alkohol sekogas ke bide zavisen? Jas licno ne bi go rekla toa... Covekot kolku brzo moze na nesto da se navikne ili da bide zavisen tolku i brzo moze da se odviknet i da ne bidet zavisen Изменето од seka - 31.Јануари.2008 во 18:06 |
||||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Aman taa droga kolku mladi zivoti zema,kolku majki zavitka vo crno.Naj dobro e nikogas da ne se proba.Kaj dojde kaj nas kaj se zapusti.
|
||||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
seuste od oni koi gi poznavam,nikoj ne umrel od droga
|
||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
oCIGLEDNO DEKA NE POZNAVAS MNOGU TAKVI, ILI POZNAVAS SAMO FALBADJII. gOLEM E BROJOT NA TIE STO GI POZNAVAV A NE SE POVEKJE ZIVI. dROGATA GI PRESELI NA DRUGIOT SVET. |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Starite ne rekle za dzabe-Plukaj v pazuvi i reci begaj zlo podaleku od mene. Teshko na onie semejstva koi mora da se suocuvaat so ovie zla.
|
||||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Na falbadjiite im preporacuvam da prestanat vednas.So drogata nema igranje, da ne bide posle placka.Mnogu naivno pocnuvaat da zemaat,mislat deka vladeat so nea, no ne e taka.Od naivnost i glava se gubi. |
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ne mi e jasno samo na sto se nafurani idiotine sto vreskaat predizborno sobrani na plostad dodeka moronot drnda gluposti i lagi deka ke napravi ova ili ona, a u sebe si vika vidi so im praam na budalive se sobrale od cela zemja da me slusaat mene...hi, hi, hi ...
Mislam... i ja ponekogas se vrtam na tie sobirancii, ama za da fatam zenska i toa me izdvojuva od smotanite sto vreskaat... |
||||
Dzemko
Група Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Droga,alkohol,prekumeren seks,politika,pari,trt-mrt.
Najgolema zavisnost na denesnicava ??!! KOMPJUTER !!!! Vo negativna konotacija.. Koj sfakja ke razbere.... |
||||
ванчо-2006
Сениор Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Најголемата казна што во моментот ми дојде на ум е оваа-да им ги подариме нашите политичари,на чело со ГРАЃАНИНОТ! |
||||
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
||||
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
se e za luge
|
||||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ne e se za luge, tuku za stoka ,zatoa sto taa zanae koga e dosta. |
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
E OVA VEKE NE E NI ZAVISNOST NI POROK. |
||||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
:D luti piperki :D |
||||
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |