|
ЕУ преку ноќ најави укинување на визите з |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Друже батали ти тоа сеа бугарите.... види ние до каде сме...што мајка тражим ево ЕУ ја не сваќам....а народов само се радува зашто “слободно“ ке шета низ светот небаре од ланец ке го пуштат,,,,,
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лопови и предавници сте вие. Пардон, еничари. Иначе татарите ги тражи у татарстан. Там са и потомците на волжките българи. Тук положението е различно и генетичко е останало малко от протобугарите. Останала е државата и името. И историята естествено
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
slusaj .... mozes da mislis ti sto sakas ... i ne me zamaraj so istorija koga takvo nesto vie t.n. bugari nemate .... ne me zamaraj , imam nekoi popametni raboti otkolku da te educiram tebe ... ne sum ti jas vinoven sto ne znaes sto si
|
||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a bre drugarke .... nitu na mene ne mi e jasno ... pogotovo otkako tamu pokraj grcite vlegoa i onie drugite , znaes za koi mislam , onie na koi nitu imeto ne sakam da im go napisam
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не те разбрав ништо..... Охо Бохо
Изменето од blueprayer - 31.Јануари.2008 во 17:12 |
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako ce go razberes koga pisuva na izmislen jazik koj samo toj i takvite kako nego mislat deka go razbiraat
|
||
Oho Boho
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И от дека разбра дека немаме история? Момче, ние пишеме на кирилица а не на Караджица. Па като те гледам и ти не я сакаш. Молим те, баш ти да не ме едуцираш. Действай си по-паметните работи.
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Oho Boho
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Посочих само некои от ползите на членството в ЕУ. А и тогава нема да има смисал да си вадите бугарски пасоши.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EU .... dali voopsto i ima navistina potreba od vleguvanje tamu ? ... da ne smee covek , da izvinis na izraz , nitu da si go izvadi bez necie prethodno odobrenie ....
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od druga strana , na nam makedoncite , koi imavme i imame svoja drzava , ce ni padne mnogu tesko nekoj da upravuva so nas ... a onie sto ne sakam nitu da gi spomenam , nim im e lesno ... dolgo vreme bea i se pokazaa kako dobro isttrenirani od sovetskiot rezim
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |