IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ЕУ преку ноќ најави укинување на визите з
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕУ преку ноќ најави укинување на визите з

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:05
Друже батали ти тоа сеа бугарите.... види ние до каде сме...што мајка тражим ево ЕУ ја не сваќам....а народов само се радува зашто “слободно“ ке шета низ светот небаре од ланец ке го пуштат,,,,,тага
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Oho Boho Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tatarin-Dragalevchanin

Регистриран: 14.Август.2007
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Oho Boho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:06
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

slusaj vamu ... nema sojuz sto ce ve napravi silni голема%20насмевка ... bugar ostanuva bugar , nisto povece ... TATAR .... lopov i predavnik смеењесмеењесмеењесмеењесмеење

Лопови и предавници сте вие. Пардон, еничари. Иначе татарите ги тражи у татарстан. Там са и потомците на волжките българи. Тук положението е различно и генетичко е останало малко от протобугарите. Останала е државата и името. И историята естествено
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:09
slusaj .... mozes da mislis ti sto sakas ... i ne me zamaraj so istorija koga takvo nesto vie t.n. bugari nemate .... ne me zamaraj , imam nekoi popametni raboti otkolku da te educiram tebe смеењесмеењесмеење ... ne sum ti jas vinoven sto ne znaes sto si смеење
Кон врв
Сениор
Сениор

Tatarin-Dragalevchanin

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Oho Boho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:09
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Друже батали ти тоа сеа бугарите.... види ние до каде сме...што мајка тражим ево ЕУ ја не сваќам....а народов само се радува зашто “слободно“ ке шета низ светот небаре од ланец ке го пуштат,,,,,тага
Това е шанс предимно за младите и образованите. Ще могат да учат живеят и работят каде сакат. И за бизнеса шанс естествено.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:11

a bre drugarke голема%20насмевка .... nitu na mene ne mi e jasno ... pogotovo otkako tamu pokraj grcite vlegoa i onie drugite , znaes za koi mislam , onie na koi nitu imeto ne sakam da im go napisam смеењесмеењесмеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:12
не те разбрав ништо.....тага Охо Бохо

Изменето од blueprayer - 31.Јануари.2008 во 17:12
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:13
kako ce go razberes koga pisuva na izmislen jazik koj samo toj i takvite kako nego mislat deka go razbiraat смеење
Кон врв
Сениор
Сениор

Tatarin-Dragalevchanin

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Oho Boho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:14

slusaj .... mozes da mislis ti sto sakas ... i ne me zamaraj so istorija koga takvo nesto vie t.n. bugari nemate .... ne me zamaraj , imam nekoi popametni raboti otkolku da te educiram tebe смеењесмеењесмеење ... ne sum ti jas vinoven sto ne znaes sto si смеење

И от дека разбра дека немаме история? Момче, ние пишеме на кирилица а не на Караджица. Па като те гледам и ти не я сакаш. Молим те, баш ти да не ме едуцираш. Действай си по-паметните работи.намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:14

a bre drugarke голема%20насмевка .... nitu na mene ne mi e jasno ... pogotovo otkako tamu pokraj grcite vlegoa i onie drugite , znaes za koi mislam , onie na koi nitu imeto ne sakam da im go napisam смеењесмеењесмеење
друже ако влеземе за екои ке сме само уште една ѕвездичка повеке...а за тие двете државички кои ни ја не сакам да ги спомнам....секогаш ке сме им трн во око..што до некаде ме радува тоа...ама пак ке речам што мајка бараме во ЕУ!? изгледа за да има кој да ни диригира (демек вака не го прават тоа).
Кон врв
Сениор
Сениор

Tatarin-Dragalevchanin

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Oho Boho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:16

Посочих само некои от ползите на членството в ЕУ. А и тогава нема да има смисал да си вадите бугарски пасоши.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:18
EU .... dali voopsto i ima navistina potreba od vleguvanje tamu ? ... da ne smee covek , da izvinis na izraz , nitu da si go izvadi bez necie prethodno odobrenieсмеењесмеењесмеење .... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:20
od druga strana , na nam makedoncite , koi imavme i imame svoja drzava , ce ni padne mnogu tesko nekoj da upravuva so nas ... a onie sto ne sakam nitu da gi spomenam , nim im e lesno ... dolgo vreme bea i se pokazaa kako dobro isttrenirani od sovetskiot rezim смеењесмеењесмеењесмеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:20
Originally posted by Oho Boho Oho Boho напиша:

Посочих само некои от ползите на членството в ЕУ. А и тогава нема да има смисал да си вадите бугарски пасоши.
чек чек чек ако добро разбрав ти мислиш ке вадам бугарски пасош?????????? нееееееееееееееееееееееееееееее
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 17:21

od druga strana , na nam makedoncite , koi imavme i imame svoja drzava , ce ni padne mnogu tesko nekoj da upravuva so nas ... a onie sto ne sakam nitu da gi spomenam , nim im e lesno ... dolgo vreme bea i se pokazaa kako dobro isttrenirani od sovetskiot rezim смеењесмеењесмеењесмеење
сакаш да кажеш знаат да играат кога им свират некои други? голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.