IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 1869>
Автор
Порака
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 14:19

kako odi menagmentot na haremot? da ne prebegaa zenite?

"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 14:23
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

Originally posted by marijana marijana напиша:

nemoj da me stiskash:))

ehhehe.голема%20насмевка

more potpis...da padnish na....

toa e misla na Majka Tereza, znaci se odnesuva na ljubovta kon lugjeto

ljubov si e ljubov...ne sum znaela cija misla e...btw ne me iznenaduva tvoeto poznavanje..намигнување
"recycle your mind"
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 14:27
e toa e....ama ke fatis korak ...ne sme nedostapni
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 14:32
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

slabo u zadnje vreme,

oti ??? im "prek*rchi" veke?
"recycle your mind"
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 14:21

nemoj da me stiskash:))

ehhehe.голема%20насмевка

more potpis...da padnish na....

toa e misla na Majka Tereza, znaci se odnesuva na ljubovta kon lugjeto
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 14:24
Originally posted by moira moira напиша:

Tuka e strudlata i ve site

Granny se pojavi Gabi

Drlja pa ne sum bas tolku izdasna strudla
sega doprva ke ima slavenje
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 14:29

slabo u zadnje vreme,
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 14:20
Originally posted by granny granny напиша:

Originally posted by Drlja Drlja напиша:

"...I once was lost but now i'm found..."големо%20гушкање

RUBRIKATA "IZGUNO NAJDENO" MI E NAJOMILENAголема%20насмевка
hhehheh i mene

srce moe..sega tebe ke te barav da prasham sto da ti stavam vo koshnickata:))голема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 14:23

nema harem...sultanot dobrovolno raspusti harem...sega se zvezda do zvezda.,..skoro site imat po oSKAR...a site se nominirani taka da naskoro u alejata na slavnite ke ne ima
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 14:29
a filmovite gi gledase li?...imase i pocetni...(site zaedno...) ama zanes kako e...prvite macinja u voda otidoa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 14:19

Originally posted by Drlja Drlja напиша:

"...I once was lost but now i'm found..."големо%20гушкање

RUBRIKATA "IZGUNO NAJDENO" MI E NAJOMILENAголема%20насмевка
hhehheh i mene
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 14:21
..edino...pa sega sjaeme ko nikad
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 14:26

nema harem...sultanot dobrovolno raspusti harem...sega se zvezda do zvezda.,..skoro site imat po oSKAR...a site se nominirani taka da naskoro u alejata na slavnite ke ne ima

голема%20насмевкаtuuu kolku raboti sum propustila
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 14:31

a filmovite gi gledase li?...imase i pocetni...(site zaedno...) ama zanes kako e...prvite macinja u voda otidoa

hehehe pocnavte so nova sezona..голема%20насмевка..hehehheh
"recycle your mind"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,358 секунди.