![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 384385386387388 1553> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A da i pobaram nekoj dinar na teta, ke dae ?
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
cao na site ..idam da se spremam imam sostanok vo 13.00 casot
prijaten den ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Hero ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
eve nesto obavo: BOZJIOT MEMORANDUM Za: Tebe Od: Gospod Primi go mojot sovet. Go slusam tvojot krik. Se provejuva niz temninata, minuva niz oblacite, se messa so svetlosta na zvezdite i go naogja patot do moeto srce sledejki gi soncevite pateki. Me boli krikot na zajakot faten vo zamkata, na vrapceto sto majkata go isfrlila od gnezdoto, na deteto sto bespomosno pliva vo ezeroto, i na mojot sin sto krv prolea na krstot... ( OG MANDINO "Najgolemoto cudo nasvetot") |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
a kaj e la fille?
Val, vednash da ja najdesh
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Zvak. zvak, mljac, mljac...
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
zdravo
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
shto jadesh zbunet
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
Burek so spanak za da bidam jak kako Popaj mornarot
|
|
![]() |
|
ooo pa ke daesh malce
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
Ako ti daam tebe, ke treba i na drugite da daam, ama ako ke daam i na drugite ako treba na !...drz !...tegni...ama malku pojako...e sea povleci...
|
|
![]() |
|
ej posilno da povlecam ama da ne te boli
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 384385386387388 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |