|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 1869> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne tuku tuku pukaj
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од granny - 31.Јануари.2008 во 02:04 |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ti kazav deka te OBOZAVAM
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolku vreme t trebase, i sega pak da odbirame
Gulabica ne mozam da bidam zosto Caci Galapcarot zavcera me otkaci , ostanuvaat drugite, ama daj odberi ti, i bidi malku inventiven.......tu kolku si umeren i konzervativen |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej se izgibi Pobegna, DRLJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, vrakjaj se nazad, na tema
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se e super..ama izgustirano...novo nesto
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuuuuuu, za eden epitet se mislis, covekot za milion $ ne se mislese kolku ti za eden epitet
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и само будала би избегал од вакви...(место за епитет)...
|
||
|
||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали можеее............
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde jas imuna sum, so kakvi se ne epiteti me gostevaat
|
||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
првиот епитет е: ...Дами
вториот е: ...Гулабици третиот е: ...Згоднички 4-иот е: ...Маченца 5-иот е: ...Милички 6-иот е: ...Срциња 7-иот е: ...Лебеди мои . . . итн...... е сега вие одберете си еден од кандидатите (можеби се стереотипни клишеа ама) |
||
|
||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А може ли ШТРУДЛИЧКИ омилени ми се и преслатки
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |