IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 1869>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 01:47
neli sme alapaci a ti si reziserot vo podem pak ne mozes bez alapacite
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 01:51
Originally posted by moira moira напиша:

...не оспорувам воопшто... задоволството да се најдам меѓу две толку добро потковани алапачи е само мое...црвенеењеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 01:55
nie takov epitet ne odbravme, toa well.well, taka ne unapredi, a ajde da vidime ti sto epitet ke ni dades ali te molam dobro razmisli pred da go kazes

Изменето од moira - 31.Јануари.2008 во 01:57
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 01:59

nie takov epitet ne odbravme, toa well.well, taka ne unapredi, a ajde da vidime ti sto epitet ke ni dades ali te molam dobro razmisli pred da go kazes

Хммм......размислување......

Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 01:48
pobednikot na kvizot milioner..idi da vidis
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 01:52
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

...не оспорувам воопшто... задоволството да се најдам меѓу две толку добро потковани алапачи е само мое...црвенеењеголемо%20гушкање
sega ke morame da se divime na toa "alapaca"
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 01:57
u tesno, u siroko isto mu e
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 01:47

абе кај го гледавте? пуштете линкчетрепкање
iam tema..aj ke se pojavi sega pa vidi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 01:52
Vide li reziseru vo podem, takozvani kaskader
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 01:56
u tesnec go stavi sega
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 02:00

прво еден коментар за типот што лапна милионче ......изненадување......ох......покул нешто неам видено......ме интересира дали татко му преживеал после таков тел. повиксмеење...аплауз
pametno..mu ja kaza vessta pred novinarite da idat da se iznapricat...ovoj smireno mu kaza deka dobiva milion
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 01:49

http://www.youtube.com/watch?v=TH5b6gXDNDQ

ajde pak alapacata ke ti pomogne, i posle samo zbori za mene.......narekuvaj me alapaca

Изменето од moira - 31.Јануари.2008 во 01:51
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 01:53

http://www.youtube.com/watch?v=TH5b6gXDNDQ

ajde pak alapacata ke ti pomogne, i posle samo zbori za mene.......narekuvaj me alapaca

Па вие сами така се нарековте (не го ни спомнувам веќе зборот) ама окзадоволство вие одберете епитет или сакате сам да ви одберам
btw thanx за линкотголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 01:59
прво еден коментар за типот што лапна милионче ......изненадување......ох......покул нешто неам видено......ме интересира дали татко му преживеал после таков тел. повиксмеење...аплауз

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.