|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 1869> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neli sme alapaci a ti si reziserot vo podem pak ne mozes bez alapacite
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...не оспорувам воопшто... задоволството да се најдам меѓу две толку добро потковани алапачи е само мое... |
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nie takov epitet ne odbravme, toa well.well, taka ne unapredi, a ajde da vidime ti sto epitet ke ni dades ali te molam dobro razmisli pred da go kazes
Изменето од moira - 31.Јануари.2008 во 01:57 |
||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хммм............ |
||
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vide li reziseru vo podem, takozvani kaskader
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
u tesnec go stavi sega
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=TH5b6gXDNDQ ajde pak alapacata ke ti pomogne, i posle samo zbori za mene.......narekuvaj me alapaca Изменето од moira - 31.Јануари.2008 во 01:51 |
||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па вие сами така се нарековте (не го ни спомнувам веќе зборот) ама ок вие одберете епитет или сакате сам да ви одберам btw thanx за линкот |
||
|
||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
прво еден коментар за типот што лапна милионче ..................покул нешто неам видено......ме интересира дали татко му преживеал после таков тел. повик...
|
||
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pobednikot na kvizot milioner..idi da vidis
|
||
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
u tesno, u siroko isto mu e
|
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |