IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 1869>
Автор
Порака
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 00:06
ciao Nina
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 00:09
ne se prikraduva, demne, celo vreme demne
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 00:11
Zarem sega, Biserna, koga dojde reziserot za casting kako ke pravis kariera

Изменето од moira - 31.Јануари.2008 во 00:11
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 00:07
Originally posted by granny granny напиша:

Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by NiNa1 NiNa1 напиша:

ок моира ја имам тогаш 55 ако имаш толку мож ќе си модератор ама па не на политика најтешката тема

Ниночка, у поверење...ела поблиску да ти шепнам:

Мојра има 65 години....воен аналитичар во пензија, затоа ја ставија модератор на политика....намигнување
ne e fer...ne trebase ova javno da go kazes...ete i jas so po malce godini procitav
тццц...кај ме слушна како шепотам, брееееееее, не може човек ништо да скрие....голема%20насмевка
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 00:09
ми се спие................. зевање
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 00:13
па ја направив кариера............ трепкањетрепкањетрепкање голема%20насмевка

ај луѓе одам....... ќе биде некој љубезен да ми ги стави во еден пост сите линкови да не барам утре ??? трепкањетрепкањетрепкање плиз.... трепкањетрепкањетрепкање знаев дека сте срцки........... трепкањетрепкањетрепкање големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање бакнежбакнежбакнежбакнежбакнеж
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 00:06
..."zena krije leta-kao zmija noge"...hihihiihihihihihi...lelelelele taze ste za epizoda...ahhahahahaплазење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 00:07
Originally posted by moira moira напиша:

lele nina ko spidi gonzales e so godinive od 55 za dve minuti ostare preku 100 otide............baegi napredna i ona bila
znaev..ama ne deka taka brzo ke staree
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 00:09
ооооооооооо Мр. Уел Спилберговски..како сте госпон режисер???среќа
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 00:13
cekam epizoda..se nadevam so novi glumci
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 00:06
lele nina ko spidi gonzales e so godinive od 55 za dve minuti ostare preku 100 otide............baegi napredna i ona bila
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 00:08
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

..."zena krije leta-kao zmija noge"...hihihiihihihihihi...lelelelele taze ste za epizoda...ahhahahahaплазење
a ti se prikrade
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 00:10
Ајде бе прави еден филм сеир да гледаме.
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 00:14
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

ооооооооооо Мр. Уел Спилберговски..како сте госпон режисер???среќа

...lili dobar fala na prashanjeсреќа

... zimi sve ke zabegame i ja koa gi praam se mejam ko ludak...aj be moira presechi malce naprai eden ti nekoj...газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.