IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 1869>
Автор
Порака
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:47
Balkanwood raboti
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:49
Originally posted by granny granny напиша:

Nina Nina...me nasmea...kako? lalalallala
ЕМИ ТАКА НА ДВА ФОРУМА СУМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:50
ja granny mislam deka na ovie nasive prostori odlicna produkcija bi se slucila
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:48
dobro Nina... na edno devojce ko tebe do sega i pomagav vo ucenjeto
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:49
а бе Иренка јас не сум многу задоволна од звездниот живот...досега само една мала споредна улога....намигнување..па вака ли мајка му стара кариера ќе градиме....тага
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:50
nemoj tete ne go dodavaj balkanwood vo potpisot na balkanska drvna idustrija asocira
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:47
Nina Nina...me nasmea...kako? lalalallala
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:48
Originally posted by irenka2 irenka2 напиша:

Balkanwood raboti
treba li i ova da go dodadam u potpisot?
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:50
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

а бе Иренка јас не сум многу задоволна од звездниот живот...досега само една мала споредна улога....намигнување..па вака ли мајка му стара кариера ќе градиме....тага
internacionalna zvezda si..kaj da te najde
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:51
АКО МОИРА ИМА 5 ГОДИНА ЈА ИМАМ 55
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:46
иренка2големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањекако си?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:48
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Originally posted by NiNa1 NiNa1 напиша:

ЗДР МОИРААААголемо%20гушкање,КАКО СИ МОИРА,ЧЕСТИТО МОДЕРАТОРСТВОизненадување
е нина нина,...... ти ја земаа фотељата........... газење%20од%20смеење
МНОГУ МИ Е ГАЈЛЕголема%20насмевка
АУУ ДА БЕ....... ти беше на тоа детскиот форум модератор,..... ау ау ау....... таму гужва од членови,..... нема каде да се разминеш......... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
ama tamu tvojot potpis figurira
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:49

ЗДР МОИРААААголемо%20гушкање,КАКО СИ МОИРА,ЧЕСТИТО МОДЕРАТОРСТВОизненадување
е нина нина,...... ти ја земаа фотељата........... газење%20од%20смеење
МНОГУ МИ Е ГАЈЛЕголема%20насмевка
АУУ ДА БЕ....... ти беше на тоа детскиот форум модератор,..... ау ау ау....... таму гужва од членови,..... нема каде да се разминеш......... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
ama tamu tvojot potpis figurira

знам......... пробав да си го избришам јузерот ама не знам како........ голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:51
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

iii ama materjal dadovme za nova epizoda
дали ќе види режисерот???размислување

...reziserkoto, malce na odmor ke ide, nema inspiracija nesho u zadnje vreme, ete ja be moira nek naprai nekoja epizoda, ja sve se izcediv sea za sea...газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.