|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 1869> |
Автор | |||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Nina Nina...me nasmea...kako? lalalallala
|
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
АКО МОИРА ИМА 5 ГОДИНА ЈА ИМАМ 55
|
|||||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
иренка2како си?
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
знам......... пробав да си го избришам јузерот ама не знам како........ |
|||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...reziserkoto, malce na odmor ke ide, nema inspiracija nesho u zadnje vreme, ete ja be moira nek naprai nekoja epizoda, ja sve se izcediv sea za sea... |
|||||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Balkanwood raboti
|
|||||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ja granny mislam deka na ovie nasive prostori odlicna produkcija bi se slucila
|
|||||
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
dobro Nina... na edno devojce ko tebe do sega i pomagav vo ucenjeto
|
|||||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
а бе Иренка јас не сум многу задоволна од звездниот живот...досега само една мала споредна улога......па вака ли мајка му стара кариера ќе градиме....
|
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
nemoj tete ne go dodavaj balkanwood vo potpisot na balkanska drvna idustrija asocira
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |