![]() |
|
Дали сте за леќи? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Автор | |
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne sum za lekji
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
мајка ми носи леќи,....... и си има мнооогу проблеми со очите,...... среќа што мене видот не ми е оштетен,...... па да не морам да носам такво нешто
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
а иначе ја сум за леќи почнав да оќоравувам |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Se vo svoe vreme...Pa i vidot e potrosen materijal. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Јас носам наочари,а леќи не би ставила подучена од лошо искуство на неколку луѓе што ги познавам.Сите си се вратија на наочарчињата.
А,уште повеќе сум против оние-естетските леќи во боја.Па од нив какви проблеми настануваат... |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Леќи во боја би ставила само за некој маскенбал или слично, некоја чудна боја.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Da jas nosam leki,i bas poradi ova - za izleguvanje pocnav,sakam da mi se vidi shminkata i ocite...ama se navlekov i sega naocarite samo po doma...
a ne e od chalam nego si imam maka ludje.Ne gledam nisto!!!!
Inace bezbojni nosam,imam ubava boja na ocite i nesakam nijansi
![]() |
|
![]() |
|
UnforgiveN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Какви? |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
за само од потреба инаку не
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Не се практични, ама ако имате голем диоптер само леќата е спас!!!
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Iako iam zelba za zeleni oci,ne bi stavila leki..so znam se poveke luge se zalat na niv..a i na nekoj nacin prirodno si e prirodno,vaka pak imas nekoj cuden oset a i mozni se komplikacii..no ne kaj sekogo normalno
|
|
![]() |
|
vtaleska ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Jas nosam leci i sum prezadovolna so toa zatoa sto uspeav da gi otfrlam naocarite koi tolku gi mrazev.Edinstveno samo ako soberam pari za lasersko podobruvajne na vidot bi se otkazala od lecite inaku nikogas.
![]() |
|
![]() |
|
vrapce ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
leki nikogas!Jas si gi sakam samo mojte oci
![]() Изменето од vrapce - 13.Декември.2008 во 18:55 |
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
DA ZOSTO DA NE EVE VEKE NEKOJA GODINA -DVE NOSAM BAS MI BESE VOZBUDLIVO DA MOZES DA SI GO MENUVAS PRVOBITNIOT IZGLED VO ROK OD 3 SEK.KAMELEON.ALI SEPAK NE ZA LEKI OD TIPOT CRVENI LEKI ,OGLEDALNI, SO NEKAKVI CVETCINJA I STO TI JA ZNAM TIE VEKE MI SE NAPADNI I TOLKU NE PRIRODNI .
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |