|
ШТО БИ ГО ПРАШАЛЕ БОГ? |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(уште кога ја отворив темата се мислев да го напишам ова прашање)
зошто ги створил луѓето онакви какви што се? Изменето од connected - 30.Јануари.2008 во 20:47 |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ako me slusa,strasno bi sakal da mi odgovori dali imal ili bi sakal da dozivee homosexualno iskustvo?...ili dali e tacno ona sto go tvrdi Jakos Evenat deka GOD IS GAY ?
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto ne veruvam vo nego?
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi go prasala zasto gi mrazi lugjeto
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
темата е што би го прашале Бог,...... диоген си кажа што би го прашал,...... и јас го почитувам Бог,.... но право на диоген е да си каже и да си напише што мисли,..... и полека малце со навредиве......
поздрав.............. Изменето од Biserna_Devojka - 30.Јануари.2008 во 22:21 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да се вратам на тема...... што би го прашала..... хмм.....
па би го прашала како можеме да им помогнеме на сите оние кои страдаат,...... на гладните и на жедните,...... |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA DA GO PRASAME LESNO ... ZA DA NI ODGOVORI LESNO ... AMA NIE KAKO KE GO RAZBEREME ??? |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боже, никој не е совршен, ама кажи ни како да му помогнеме на диоген?
Ти си го направил совршен човек, но тој си одбра да служи за потсмев поради своите грешни страсти. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто си фикција?!
|
|
You live only ONCE!
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi go prasal dali imat vreme da si poprajme muabet pa da mi razjasnit mnogu nejasni raboti
ama poso nikogas nemat da dojdit do takvo nesto izleda ke morat da sednam i da si citam knigi,da si roskam po internet poso poinaku nisto ne pram... |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam do vas Gogo use edno pitanjce..abe Gogic..so si ti?..ja musko..ali zenka...ali sve mislam deka si transsexualec..pogodiv li?..pozdrav Gogic
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДИОГЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! марш во разно................ плиз.....
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK diogen, gi ostaviv tvoite dve prashanja, kako del od demokratijata sto se obiduvame da ja neguvame na ovoj podforum, iako prashanjata ne ti se na mesto od poveke aspekti.
Ako Bog e eden i samo eden, semokjen i praveden, kako sto go prifakjaat site religii i chlenovite na ovoj podforum, ke vidish samiot deka tvoite prashanja se deplasirani. Dokolku sepak mislish deka imaat nekakva tezhina, postavi gi na nekoj drug podforum i tamu diskutiraj kako sto ti e po volja i kako sto ke ti dozvolat tamoshnite moderatori. Bi te zamolil, od respekt kon drugite chlenovi, koga ke se javuvash na ovoj podforum, da bidesh malu pokorekten so tvojot rechnik i so tvoite komentari. Bidi pozdraven. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |