|
Охрид-Центар на Лазаровата Гарда |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 30> |
Автор | |
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонскиот војник е најпознат во историјата како нај-добар бајонет борец,секој Македонски јуриш значела сигурна победа
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti podobro znaes koj kogo moze da voskresne .... ti si , barem spored nickot zapoznaena so tie raboti ..... kazi mi te molam , gledam ne si po nasilstvoto i davanje otpor ... da ne si od vremeto na nikson i hipi dvizenjeto ?
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mozebi i na dzenis dzopli i e braceda ? .... koj znae uste kakvi fosili pokraj bugarive ce izlezat tuka na forumov...... sacuvaj boze ....
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми ја насмеа перса....
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto so pajazinata ?
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da vikame odzacar ?
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
перса?? ммм ми се свиѓа подобро тоа отколку нешто друго што е НЕКОЈ друг чек уште еднаш
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум по насилството и агресијата-апсолутно си во право. (само ова е точно од се што констатира за мене) Сум за одбрана на татковината-право и должност на секој граѓанин кој си ја сака својата земја-доколку биде нападната. Ама сум и против вакви форумски серковци кои се многу силни на зборови и лижачи на српски гузици, кои заборавиле што се србите направиле (против) за Македонија. ЈУрииииииииииииииииш-Срем ве чека |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne rabotis vo UN mozebi ? .... ima mesto vo kenija |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, сум била во Кенија, ама за разлика од тебе, вакви кењачи таму не видов.
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некој има убав речник бооогат
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сочен би рекла, адекватен на твоите агресивни определби
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si bila vo kenija ? ..... kako li samo uspea da im pobegnes
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |