|
Секс со женет човек |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 75> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto ti e???? mislis imas pravo za vakvi kvalifikacii???? nema potreba od takvo nesto Изменето од Eleni - 30.Јануари.2008 во 21:26 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
браво за сите на крај
Само ако се ајдат у неподнослив брак е тогаш најбраво!!!!!!! |
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NISTO NE E NEPODNOSLIVO,SE MOZE DA SE RESI.......AKO SE SAKA
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не би рекла баш се .... |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..АЈ СЕГА ТИ...ТАМАН СЕ ДОГОВОРИВМЕ КАКО ДАЉЕ..СЕГА ПАК НЕ МОЖЕ...ЕЕЕЕ,ЗОШТО ДЕ?
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Eleni - 30.Јануари.2008 во 21:30 |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[/QUOTE]
еее алооо мала шала да се разбереме ни јас не поддржавам ова да не ме свативе случајно погрешно ??!!!! Но само досега зборев дек аима повеќе причини ,,, разлини луге кои си дозволуваат многу ете и растураат бракови, прават нереди... Има секакви.. јас обективо опишував.... Единствено во темиве е што го подржувам сексот само ако на тој брак се гледа крај разведени и љубов ако има , свашта може да се деси во животот а иначе од другите ствари кои неслучајно ги набројав секако дека не ми се допаѓаат .... Но тоа е ова модерно врме наметнува пголема либерализација и во сексот покрај во другите ствари па многумина се си земаат за нормалнбо а и успешно го прифакаат а секогаш дали на форумот или општо во животот ке има различни мислења , бидејки секој е различен !! Изменето од Eleni - 30.Јануари.2008 во 21:33 |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како шо кажав, зошто швалерката/от да биде неморална ако таа е сингл?? Женетиот човек е тој што ја изневерува жената! |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tој е оној кој прави грев , зашто лаже , бега од реалноста не може да се сочи со проблемите у бракот ( доколку ги има) или изчезнатата љубов ... итд ... хаха а секогаш пази ги напаѓаат овие од др страна што си теркаат авантури ОМГ |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па нема брак без проблеми мислам.. во секој дом мора да има по некој проблем...
-- Сеа ќе цитирав ама гледам метлата на Елени ја завршила работата (шала Елени, no offense) Дали тоа Well се обраќаше на mimi со друже ?!? |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo ovaa drzava siromastijata se izvrzani kako creva taka da ne mozat da mrdnat, taka da za razvod malo morgen i zaradi toa si praat malo zalazuvanje so neverstva
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[/QUOTE]
Tој е оној кој прави грев , зашто лаже , бега од реалноста не може да се сочи со проблемите у бракот ( доколку ги има) или изчезнатата љубов ... итд ... хаха а секогаш пази ги напаѓаат овие од др страна што си теркаат авантури ОМГ [/QUOTE] ............e so ova se soglasuvam potpolno.........toj e onoj koj laze i pravi grev???????ama zatoa e tuka drugata strana da kaze "NE FALA" ti si imas zena odi si doma mace...........ili neka leci kompleksi na nekoja "druga"........
........a i uste nesto za ovie drugite sto si terkaat avanturi??????neka si terkaat avanturi so deckovci nezeneti.............eheeeeee eden kup gi ima...........
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bibce незнам што нон стоп ме пастираш??????
Со мене нема да искочиш на крај Ти кажувам дека ситуацијата ја гледам објективно , додека ти само нон стоп нешто осудуваш.... Може повеќе причини да има , љубов,забава , корист , и што веке ти набројав во минатите постови... да не се повтарам нема смисла кога повторно не разбираш.... И јас не ги оправдувам , те не ми се допагаат овие врски , но сум современа и гледам од поширок хоризнот а не нон стп да дрвам со една иста причина и да мењам зборови.... Поздрав |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bibce...ШТО УБАВО СИ ТЕЧЕ ВОДАТА КОН МОЈАТА ВОДЕНИЦА...ШТО ТИ ТРЕБААТ ВАКВИ МУАБЕТИ....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1 5455565758 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |