|
Дали класичната музика стана погребална? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ljubitelite na klasicnata muzika treba da cekaat nekoja poznata faca da ispusti dusa pa da se iznaslusaat na nejzinite zvuci...
|
||||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ја пуштаат мила моја Бисерна и во други прилики,дури има и Т.В. канали кои пуштаат исклучиво класична музика,само што си немаме култура да ја слушаме,па секогаш го прескокнуваме тој канал. Не се сложувам дека "Oда на радоста","4 годишни времиња","Болеро" и ред други можат некого да асоцираат на погреб?!? |
||||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Bolero e kompozicija so erotski naboj.
|
||||||
|
||||||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
фуј,ми олесна,јас и ти вечерва да се сложиме во нешто |
||||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Se soglasuvam vo se so tebe. Samo od razlicen agol ja vrsime opservacijata. |
||||||
|
||||||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
тогаш-два пати фуј |
||||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Aj uste ucitelkata da im ja vratime nazad na decata! |
||||||
|
||||||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ех,да е до тебе и мене,посебно до мене... |
||||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Mene mi e vazno nie, obicnite smrtnisi, da dojdeme do zaedni;ki prifatlvo rasenie, a onie od vrvot, ostaj gi, nivnboto e kazano...Ama ne znaci deka ke bide i posledno, neli? |
||||||
|
||||||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Мајсторче,што ќе кажеш за Ванеса Меј и за нејзиниот пристап кон класичната музика?
|
||||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Срамота е да те излагам, не сум слушал ништо од неа. Сум прочитал нешто попат, ама слушано - ништо. Пушти мекој линк ако знаеш. |
||||||
|
||||||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ЗА почеток можеш да видиш овде
http://youtube.com/watch?v=JqkFgeBFTWU или http://youtube.com/watch?v=3jey-OmaKUM или оди на youtube.com Vanessa Mae па преслушај и нешто друго |
||||||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
KLASICNATA MUZIKA E BOZEVSTVENA PRIRODA ... TEHNO, RAP I SLICNI MUZIKE KOI SEGA SE SVIRAT SE UNISTUVACKI NA MLADITE ... PREKU "KLASICNATA" MUZIKA BOG SE JAVUVA DO NAS ... KOJ KE "SLUSNI" KE SLUSNI !!!! |
||||||
PARADISE MACEDONIA
|
||||||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Е од каде тоа дека се уништувачки ?????
Од каде такво сознание ако си Цеца стајл ти се молам ненкој ни твоето не го поштува или пак му се допага како така...... Иначе калцичната музика не би се сложила дека е за овие прогоди , таа да се користи меѓутоа кога се работи за некоја свечена прилка без ваква м,узика не е воозможно да се постигне врвот и сјајот на истата ( мислам на нешто убаво , возвишено) |
||||||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |