|
Nedozvoleno prevzemanje na fotografii |
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Автор | |
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade toa na google earth?
|
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па има можност на картата да се закачат фотографии од одредени места. На плоштадот е савена една моја фотографија под друго име. превземена од идивиди. |
|
choonga
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Александар, не си единствен Види во тема ОВА Е ЗА СРАМОТА, кај се најде моја фотка на google earth. http:////forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=10432 Изменето од choonga - 24.Јануари.2008 во 15:47 |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
S'ubo i imeto si go ostavil covekot. So ne go pobaras da mu "isporacas pozdravi i cestitki" |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мире, како да му испорачам честитки кога од генералии има само име и презиме. Како да го пронајдам
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
White pages ... prijateli vo policija ... kontakt so web master
... ili ednostavno gledaj si ja slikata i uzivaj Your choice ;) |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
safra
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 16.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека јас тука не би требало да дадам коментар но ќе дадам.
Прилично сум нов + аматер, ама си најдов одличен метод како да си ги заштитам фотките. Едноставно смалувам резолуција до некое пристојно ниво, ставам воден жиг (ако може така да се каже), се извинувам до сите што не ставам оригинален формат....и завршена ствар. На здравје |
|
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ili sea ti iskoristi mu ja nelegalno
|
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
safra
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 16.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е сеа, хмм, па луѓе, знаеш карактери...очи ненаситни...Всушност јас никогаш не би се фалел со туѓо дело. Можам само да воздивнам, и да кажам...упм ова е навистина добро.
|
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еееееее ама не се сите такви |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.nato.int/multi/wallpaper/graphics/2007/06-1024.jpg
ај да видиме дали е ова украдено или не, некако сомнително ми е. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Проксандар
Нов член Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вака сега, овде најверојатно не станува збор за кражба, оти ова е плакат (претпоставувам), а со фото од интернет?!?!?!?! Дали станува за плагијат. Којзнае! Канео е фотографиран од милион фотографи и милион позиции агли, временски услови, со облаци, без облаци и сл, така што не ни чудно да се појави поклопување. Не знам кој е авторот на оваа фотографија, но претпоставувам кога се работи за овие меѓународни организации инсистираат на заштитени авторски права бидејќи свесни се дека секоја тужба за прекршување на авторските права значи и големи суми пари за отштета и веројатно губење работно место за човекот што работи во пропаганда. Ваква работа не би украле.
|
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.blissvp.com
|
|
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci , se na se , nema zastita na fotografiite
ako nekoj resil da ja simne i da ja iskoristi , tyi ednostavno ne mu mozes nissto , a btw kako voopsto ke dokazam deka e moja da receme ??? ke ja preraboti male i op ...... nego va e loso |
|
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
|
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |