|
Дали БОГ знае се’? |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | ||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Procitav brate. Ne ja vide li mojata posledna recenica od prviot post na
ovaa tema? Zar misles deka ne ja procitav namerata na avtorot na temata? Seedno zarem toa znaci deka ne trebase da odgovoreme? Neka prasuva i dalje kolku saka.Zarem ne sme tie koi tvrdat deka Islamot ima odgovor za sekoe prasanje? Zasto togas da izbegnuvame nesto. Jas dobro go citirav Quranskiot ajet i dokolku vidam ismevanje so Allah ili nesto sveto togas ke se trgnam od toj razgovor. Ok Messenger Boz sve znae! Sledeco pitanje...? |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas kje ti kazam so e
ne si go podrzal vo mislenjeto makar i da e gresno zatoa so e od musliman jbg toa e toa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Provokator si neviden anakine
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kalife
Ok Messenger Bog sve znae! mislis deka Gog sve znae?? mislis deka ima potreba da znae sve??? ( naprimer mislis deka ima potrba da znae deka vo momentov vo sinot na moj komsija vleze bakterija na Morbili i deka kje bide zarazen od zauski za 5 dena?) mislis deka Bog ima poterba sve da znae??????? mislis deka se zamara so najbanalni raboti????? od kade znaes deka sve znae, so ako mu e smaceno da se zamara so nas? od kade znaes deka nedignal race od mene??????? pa so mora da znae sve za mene koga jas nesakam da znam za nego??? milion prasanja kalife brate moj i prijatele Изменето од anakin - 29.Јануари.2008 во 00:46 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se soglasuvammmmmmmmmm |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj pa ti sega??? |
||
|
||
*moon*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeeeeee samo eden gospod znae..............SE...........
|
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1:Rekov deka go znae i skrieniot pogled na okoto,togas normalno znae i za deteto na tvojot komsija
2:Edno od Allahovite svojstva e deka toj ne se zamara nikogas 3:Ne poseduva niedno negativno svojstvo kako smacenost,zamor itn.. 4:Toa sto te ostavil da zivees 5:Ako ti nesakas da znaes za nego,togas On znae zatebe i ke te nagradi za toa sto go negiras. Mislam deka e lesno da uocis na koi prasanja ti odgovaram. A eve jas kutar covek,obicen smrtnik veke se zamorev odtebe prijatele moj Изменето од khaleefah - 29.Јануари.2008 во 00:49 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ova e so bi rekol mesi DOGMA site tvoi odgvori se dogmatski a znaes so e celta ne da negiras toa nego da se posomnevas vo nesto da pocnes da razmisluvas dali tvojot odgovor e ispraven i fatkicen e tuka e finta na covekovata golemina ne negiranje nego somnez i pocetot a nanaliziranje i dokazuvanje |
||
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odlichen odgovor od vernik, koj znae kako da gi srochi zborovite i da dade soodveten i koncizen odgovor. Изменето од Messenger - 29.Јануари.2008 во 00:57 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Messenger oti go editira postot za anakin?
Kako uspea da pogodes,ko so sekira vo kamen |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma jok
site odgovori se preuverlivi za da bidat istiniti Изменето од anakin - 29.Јануари.2008 во 01:00 |
||
|
||
*moon*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OPASNO E SO STRELA AHILOVA PETA DA POGODIS
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Potajno toj go misli toa, samo ne saka da ti go kazhe za da ne se ispokarash so efendija. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |