|
Дали БОГ знае се’? |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da ne e ova premnogu preterano od tvoja strana brate? Ajde podobro i ti vrati se od pocetokot i procitaj ubavo,koj sto napisal,pa posle razmenuvaj komplimenti so Messenger. Vaka mi deluvas premnogu samouvereno,kako da si edinstven musliman ovde! |
|||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tvoive zborovi se mudri. Jas chesto velam "somnenieto e majka na soznanieto". Ne se plashi da se somnevash i sekogash prashuvaj gi avtoritetite, pa bilo koi da se tie. Nikogash ne zemaj nishto zdravo za gotovo, bidejki taka ne se nauchuva, tuku se zabluduva. Ne postoi apsurdno ili glupavo prashanje, postoi samo apsurden i glupav odgovor. Prashuvanjeto ne e pokazatel na neznaenje i prostotilok, tuku zhelba i tezhnenie neshto da se nauchi. Ako nekoj te tera da nes e interesirash za drugi raboti, toj toa go pavi za da te kontrolira i da ne ti dade da si gi otvorish ochite. Toa go pravi bidejki toj samiot neznae i se plashi deka ti ke go nadminesh i ke mu dokazhesh deka ne e vo pravo. Samo prodolzhi taka prijatele i pokazhi im go praviot pat na ostanatite. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaes
efendijo ova mi licit- ako nemas kolektivna svest- ne si musiman???????????????? mislis muslimani se BORGOVI? Изменето од anakin - 29.Јануари.2008 во 00:04 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve najubava ilustracija za onoa sto go kazhav vo predhodniot komentar. Изменето од Messenger - 29.Јануари.2008 во 00:04 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
KAD GOVORI BUDIZAM! |
|||
|
|||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
psssssssst....tebe nikoj ne te prasa za mislenje! |
|||
|
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne se slozhuvash so kazhanoto efendija? |
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znam pogotovo ne ti a znaes zasto?????????????? zatoa sto ne bi go razbral odgovorot= mnogu si ogranicen toa e toa |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Brate efendija.Kolku te sakam i pocituvam samo jedini Allah znae.
Sepak toa neznaci deka moram da se slozuvam sotebe. Tvojot brat te zamoluva da mu oprostes ako si se navredel od negoviot komentar Jas se kolnam vo Svevisniot deka nemav takva namera. Sepak dolzen si pred Allah da mi kazes kade sum zgresil. Toa go baram odtebe i zatoa izjasni se! |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne se slozhuvash so kazhanoto efendija?
kako da se slozi??? koga niso ne razbral |
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas kje ti kazam so e ne si go podrzal vo mislenjeto makar i da e gresno zatoa so e od musliman jbg toa e toa |
|||
|
|||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Anakine ne preteruvaj,i ne teraj me vtor pat da te predizvikam na dvoboj!
A,ti brate Khaleefah,nema za sto da baras halalok od mene,respekt imas i od moja strana,halaleno tie,no,samo sakam pred da napises nesto prvo dobro da procitas,koj sto napisal prethodno. Moderatore: Te citam ko bukvar! |
|||
|
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E ajde, kazhi sto si prochital, a sto jas do sega ne sum kazhal ? |
|||
|
|||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dali sum jas ovde na MILIONER,a ti si Trendo,pa samo ce prasuvas,a jas ce ti odgovaram?
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |