|
Мистерии |
Внеси реплика | страница <1 56789 27> |
Автор | ||
sandruska
Нов член Регистриран: 02.Септември.2005 Локација: Malawi Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
luge, aj ako znae nekoj sto znaci da sonuvas kako se vo sonot se odviva vo edna soba neka mi pise!!! ima nekolku meseci sto i da sonuvam, koga i da sonuvam mi se desava vo kukata kaj sto ziveev porano (pred 8 god.)!!! mora da ima nesto.. |
||
sandruskata mala!!!!!!
|
||
drakula
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odi na crkva i zapali si sveka toa e lekot
|
||
drakula
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa ako imas moznost odi poseti ja kukjata, mozda kje najdes nesto interesno vo nea...ne znam drugo so da ti kazam....:-) |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kazi mi sto sonuvase |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
drakula
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo nemoj da naplakas |
||
drakula
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
drakula
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako rimski imperator si (mnogu se lutis) |
||
drakula
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hektor nebese rimski imperator nebo princ na troja
brat mu na paris a za prstot si vo pravo Изменето од mikus |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno mikus Hektor beshe princ na Troja
No ovoj Hektor ne e losh,od kade ova |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koj rece deka ovoj e los
|
||
drakula
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa se odnesuva za prstot,A nasiot Hektor ne e los samo malku se naluti mozebi ne mu e denot
|
||
drakula
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mi e denot
|
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I TI SI SONUVAL NESHTO LOSHO HEKTOR.....
|
||
drakula
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pozdrav so site se nadevam deka denes denot vi e dobar
|
||
drakula
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |