|
Дали долгите врски успеваат? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 35> |
Автор | ||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...za sto toa uspeala?...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
врската успеала..... |
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...aham...nema pravilo...zavisi kako ti e nasmeana srekata
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
паа,...... за да биде долга врската мора да биде и успешна,.... ?? според мене.....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne tie po pravilo neuspevat zatoa i se dolgi znaci postoi dilema a koga postoi dilema neso ne e dobro od dlabocina na kraj toa voglavnom isplivuva na povrsina |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sega tek mene nisto ne mi e jasno! dolgite vrski po pravilo ne uspevaat -zatoa i se dolgi. a kratkite-zatoa sto se kratki uspesni se!? ako nikoja vrska ne uspeva ,ni kratka ni dolga kako sme upadnale vo brak navistina...anakin....?!
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cek zborime za relativno kratka vrska da kazeme dve godini i nastanuva brak ako zborime za vrska od 8 9 godini so postoi taa vo princip nema da zavrsi so brak a ako zavrsi ima golemi sansi da propadne brakot veruvaj mi |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ako kazeme od 4-5 godini?togash?
Изменето од IQ - 29.Јануари.2008 во 00:52 |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam da veruvam deka ke uspee samo dokolku zboruvame za vistinska ljubov
TAA PROSTUVA TAA NEZNAE ZA OMRAZA TAA ZNE SAMO DA LJUBI |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
predolgo IQ za ozbilno koja e pricina za cekanje????????????????? osim ako ne se premladi |
||
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
premladi sme
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zalam milo ako ste 5 godini tesko deka kje zavrsite zaedno seti se na moite zborovi za nekoi 3 godini daj boze da ne sum vo pravo i ako se somnevam deka nesum vo pravo rekti se tie slucaevi |
||
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke vidime, ke vidime... jas znam mnogu luge taka sho se poveke godini zaedno pa i ostanat zaedno, ama sekako ne mora da znachi... |
||
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"cek zborime za relativno kratka vrska
da kazeme dve godini i nastanuva brak" ova e kratka vrska za tebe? za nekoi i ova moze da bide dolga |
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |