|
Бркаат дечковци он-лајн |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro da sekoj kako saka....megjutoa mene toa mi e nekako ocajno
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
очајно е и кога знаеш дека некое момче не ти обрнува никакво внимание али...тебе толку ти се допаѓа што се би направила за него (зборев општо не за тебе)
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam znam jasno mi e......megjutoa sekogas postoi i dr.strana....
ako nekoj taka me recne ne bi se zatvorila doma i pocnam da baram nekoj od net........bi izlegla da ziveam.........decko sekogas se naogja(e sega kakov karakterno-dali ti lezi ili ne---toa e dr.rabota
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lou издржав да те прочитам и ја делам оваа констатација со тебе, но мораш да признаеш дека најбитно за секој е да ја пронајде нирваната без разлика на кој начин нели
и без конфликти погоре, имате FIGHT CLUB во разно Изменето од Drlja - 29.Јануари.2008 во 02:08 |
|
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inaku mislam deka mozhebi na net im e polesno na nekoi da go probijat mrazot, ama potoa ushte poteshko e vo zhivo koga ke se sretnat da ne se razocharaat bidejki preku net epten si se dopadnale! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дечко он лајн не не у живо се бољи
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pijte koka-kola i se e mozno......toa e Balkan........
zasto da ne bide poinaku.......da receme .....prijatelstvo zasto odma seks , seks ........prijatelite se bogastvo.... e sega ...........ako se rodi nesto nepredvideno megju niv zosto za ne?? |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...iskrena, poiskrena zdravje...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm....slucajno go sretnav edna vecer na chatov praevme muabet cela nok stanavme dobri drugari...posle nekoe vreme toa prerasna vo vrska i sega sme zaedno 1 god... nikogas ne veli nikogas
Изменето од sanja-a - 13.Април.2009 во 00:28 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер за тебе Сања.
Што врска бе има како и каде ќе запознаеш некого. Важно да биде добро и да трае. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lovci...
Lovis u zivo, lovis i koga si doma... Idealno, ne? |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blue666 Постот што го постирав е жива вистина , секакви педофили има на нет |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апсолутно те разбирам што сакаш да кажеш , ама верувај дека исто толку е очајно и кога сите машки ти обрнуваат внимание, па никако да се оформи стабилна врска , се надевам ќе ме сфатете меѓу редови што сакам да кажам ....и јас зборам општо иако тебе ти реплицирам blue666 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |