|
Охрид-Центар на Лазаровата Гарда |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 30> |
Автор | ||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
E PA I NIE PRAVIME NEKOI RABOTI STO NE SE SPORED CRKVATA....zarem stalno postime na primer.....
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
resil hristijanin ( djaur ) , vo vreme tursko da ozeni muslimanka ... arno ama nejzinive ni da cuat ... bil hristijanin ... arno ama , rabotava stanala seriozna i nemalo kade , dal dozvola tatkoto na nevestata ama pod uslov zetot da stane musliman.... za secenje na stapot ( sunet ) , ne mozelo da stane zbor poradi godinite pa nekoj odza im rekol deka zetov treba tri pati da svrti okolu dzamija i taka ce stane musliman .. i taka bidnalo ... svrtel tri kruga i se vencale ... arno am , koga doslo vreme za k*rban - bajram , site kolat ovci i oveni samo noviot musliman prase ... kako bre prase mu veli tatkovo na nevestata ... ne e muslimanski ... ne bre veli zetov , ne ce e prase , ovca ce e ... tri pati go svrtev okolu dzamija i stana ovca
|
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да ама кај нас ако не постиш не те сметаат за ѓавол,и тоа не е толку страшно колку што е страшно кај муслиманите на пример страшно.... ..........кај нив да пуштиш свиња на пазар на Блискиот Исток...главата има да ти ја исечат.....во христијанството бате тоа тешко......
Изменето од Vladimir88 - 28.Јануари.2008 во 18:09 |
||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Epa ako ushte i takvi kako tebe ZGORA NA TOA ushte gi kudat....normalno deka se poveke ke se pritresuvaat za da ne gi "fatat"....GLUPOSTI.
I nie samite ponekogash gi preuvelichuvame rabotite.....jas na primer sum sretnal ovde dosta muslimani KOI NORMALNO SI ZIVEAT....so pochit kon svojata vera na primer....AMA NE SE POTRESUVAAT TOLKU....dali bash ke se pomolele vo 3 ili 4 saat nasabajle i sl. Vo nekoja raka kako nashiot pristap kon crkvata.
|
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Значи они не се трескаат во муслиманството како овој горе што е од Кавказ,......... Јас колку што знам реков за тие од Блискиот Исток, и за луѓето како Куферлах....(не знам како да го кажам тоа на шиптарски другар прости)....кои се чукаат во муслиманството....а пак прават тешки глупости... |
||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ХА ХА ХА..на кого ли ме ова подсетува кај нас..нели?
На прасето мислам поконкретно???
|
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ah, ve citam celo popladne i ne mozam da se iznacudam na prrocitanoto!!!Ti khaleefah, kolku godini imas? Ne li ti e sram da pretis kako malo dete: Ajde, ajde udri me pa koga ke dojde bratuched mi so drugarite ke vidis? So kogo pretis khaleefah i zosto pretis??? Kaj pripagjas ti vo prikaznata, i dosta veke so pretenje i neprimerni komentari. Dokolku Makedonija ne ja cuvstvuvas kako sopstvena zemja, pat pod noze i so sreka neka ti e. Dokolku si lojalen gragjanin izluftiraj si ja glavata i procisti si gi mislite i emociite!!! |
||||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ne se sekiraj duso.Jas samo se zezav ama ovie me svatija preseriozno
Peace,love and terror! |
||||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Инаку, како е таму во УУУУУарабиа ас саудиа?
Им дадовте ли на жените право на глас?
Почнавте ли да јадете пици со пивце?
Или, само на водичка ја терате?
|
||||
Македонија - Моја Дежела
|
||||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
"Peace,love and terror!"????? - OVA MI ZVUCHI NA "GRCHKA DEMO-KRATIJA" !!!!!
AJ PORAVI SE MOLIM TE....AKO SE "ZEZASHE" PAK!!!
|
||||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ќе се поправи
Лани имаше 90 а сега ќе стори 100 кила!
|
||||
Македонија - Моја Дежела
|
||||
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ajde vo bosna dojdoa da gi branat baliite,sto patem i ja zapocnaa vojnata ubivajki dvajca mladozenci na pravoslavna svadba ----no sto baraa tuka vo makedonija i ovdeka ili branea ,,kutri muslimani zlostavuvani, , od nevernicite slavomakednci? a za toa cija ke bide makedonija-------nemaj somnez--na makedoncite! kako poddrska za taa cel smetaj ja i gardata na sv.car lazar. Гарда Св. Цар Лазар Трг Косовских јунака бб, 37000 Крушевац ОДЛУЧУЈУЋИ КОСОВСКОМЕТОХИЈСКИ БОЈ Србска света земља – Косово и Метохија тренутно је окупирана и нема другог излаза већ прогласити ванредно и ратно стање на територији поднебесја Косова и Метохије. Србски Устав оверен је са два неизбрисива печата, са две свете Србске главе - Лазаревом и Милошевом још давнога Видовдана 1389. године, гарант је неотуђивости Косова и Метохије. Као и у доба Св. цара Лазара, тако и данас СВИ морамо да се максимално ангажујемо свим средствима правне државе на опстанку Косова и Метохије у саставу Србије. Не смемо дозволити да време у којем живимо буде обележено најцрњим словима у историји Србства. Немојмо дозволити да нас се преци стиде, а да потомцима оставимо рушевину од државе. Од нас зависи каква ће будућност бити нашој деци и унуцима. НАРОД ЈЕ ЗАКОН И ПРАВО. У то име проглашавамо ванредно и ратно стање на територији поднебесја Косова и Метохије, које је на снази до коначног ослобођења, до коначне победе и до коначно слободног Косова и Метохије. ПОЗИВ СРБИМА И БРАТИЈИ МАКЕДОНЦИМА!!!!! ПРИСТУПИТЕ ОДМАХ ! Позивамо све Србске и Македонске кћери и синове свете вере православне у одбрану Отаџбине - Косовскометохијски бој. Ако Бог да будите међу првих 1.000 униформисаних војника који ће се вратити на Косово и Метохију! На ово полажемо право по Србским гробљима и црквиштима, Повељи ОУН, Кумановском споразуму, као и по Резолуцији 1244 Савета безбедности. Позивамо вас да узмете учешће у одбрани Косова и
Метохија, са молбом да позовете ваше чланство и симпатизере да
присуствују на Сабору. КО ЈЕ СРБИН И СРБСКОГА РОДА ГЛАВУ ЗА КОСМЕТ! Хаџи Андреј Милић Изменето од aladin - 29.Јануари.2008 во 15:27 |
||||
justinijan
Група Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
tocna li e informacijata deka vo taa garda postoi edinica so ime "Aleksandar Makedonski" sostavena od Makedonci?
|
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да таа единица е од Македонски доброволци,нивниот камп се наоѓа во с.МладоНагоричани и е слободен за секој Православен Македонец кој сака да учествува по финалната битка за Косово
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |