|
"ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ" |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jok ne gi biva...slabo...mnogu oriz jadat |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo sedumdesetite pocetokot na 80. imashe edna serija koja e za siminjanje kapa se vikashe GALAKTIKA... Jes zoki da ne e predmet na temava..ama simpatijata morav da ja pokazam.... |
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој беа лугево на сликата
не ми текнува |
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А галактика
ич не митекнало на нив јас и не сум ја гледал, или сум заборавил Ѕвездени Патеки ги памтам ама Галактика не! |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nikoj Zoc ne se potrudi da ja reprizira...za toa vreme galaktika bese epten neshto super, Crniot mojot e Apolo....a plaviot Starbak cinam deka bese...naj verovatno si ja zaboravil... |
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во вторник на А1( и Ивана каза преска)
го има делот со Боргите, еден од најдобрите остварувања на Star Trek еве ја шпицата |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ..sega se onie klasiocnite koi nema shansi da gi propushtam...kako...deep space nine,babilon 5, voyager, enterprise,i taka natamu.... ...dodushe sega pocinja noviot serijal na Batle Star Galaktika koj epten e nov i se ushte ne e izlezen tuka samo na SKY Anglija go ima..ama licnostite se isti samo Starbak tuka e zena ....masovno unishtuvanje na Zemjata so Sajlonci koi se neshto slicna napast kako Borgite...
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledash ne mi teknalo site tie da gi presnimam na DVD gi imam site sezoni....i samo gi vrtam kako budala... |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E Moze ova da te podseti ama i ne e tolku bitno neli? :))))
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Треба да ме информираш повеке
јас немам дома сателитска за голема жал уф ама ми е криво али ке ги добијам на ДВД нели Нате? |
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate milaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................................a da mi gi izrezesh i na mene.....plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А сега ми текнува
познат ми е бродот а и оној со белата коса |
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u pizdu........... u pizdu............... ja imam rabota koa ima super tema za muabet.... aj pokjutite MALKU pa i ja koa kje mozam da se razvrze diskusija |
|
Motivation is game in my hands
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obavezno samo kazi koj serijal go sakash...inace ne e standardna satelicka ..taka da bejb ic da ne ti e krivo shto ja nemash.... |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |