![]() |
|
Лош брак или добар развод? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 17> |
Автор | ||
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tocno taka majstorce,ja imavme srekata da
ostaneme so roditelite bliski i posle nivniot razvod i noviot brak na eden od niv ne promeni nisto. Duri i nasata polusestra ja sakame kako svoja taka i nea ja vospituvaat da znae uste od mala zosto e taka kako sto e. Naodjajki se vo vakva situacija mene pa mi e cudno koga ke slusnam za obratni slucaevi od ovoj a znam seka poveketo se takvi i gi zalam samo decata ![]() Fala ti za ubavite zborovi ![]() |
||
![]() |
||
Jeanny ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
|
||
![]() |
||
Jeanny ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Lele, ova kako sebesi da se citam! ISTO! Moze da dodadam uste svekrva. Srekja, i za toa drugoto si vo pravo: setanje, posetuvanje na razni mesta, zlatno slavejce :) Takvi zadovolstva nemase, trebase da se ubijam od molenje da odime na prosetka, i pak da ne otideme, doma da si sedime, toa dodeka bev vo brak.
Treba samo da najdam poveke prijateli so deca, posto sum 27 godini, moite koleski i vrsnic(k)i, nemaat u plan ni da se zemaat, a ne pak, deca da imaat. Sinot mi e 3 ipol godini. Da,hrabrost, toa e bitnata osobina. Изменето од Jeanny - 24.Јануари.2008 во 01:36 |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...ne ste se uklopile-prilagodile, zatoa e taka toa...bash mi e zal...ima takvi deshavki...sekoj so svoja sreka... |
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
добар брак
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
....ЛОШ РАЗВОД!МНОГУ ОБОЖАВАМ ТАКВИ СИТУАЦИИ!СИТЕ СЕ ЗА НИКАДЕ...ЛОВ ВО МАТНО!
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
ма ти немаш појма
![]() |
||
![]() |
||
mozesk ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
|
Колку повеќе разводи толку повеќе разведени жени....
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
КАКОВ ЗАКЛУЧОК ЧОВЕЧЕ ,НЕ МИ СЕ ВЕРУВА...ЛОГИКА... А?...И ПОВЕЌЕ МАТЕРИЈАЛ ЗА РАБОТА,ТАКА? ![]() ![]() Изменето од zagor - 28.Јануари.2008 во 15:46 |
||
|
||
![]() |
||
|
....КОЈ..ЈАС?!!!
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
|
![]() |
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
definitivno sum za dobar razvod samo treba mnogu hrabrost za takvo nesto na balkanot i podrska od najbliskite
|
||
apce
|
||
![]() |
||
|
....РАЗВОД МУ Е МАЈКАТА!!!ЗА НИШТО И НИКОГО ДА НЕ ВИ Е ГАЈЛЕ...!!!БРАК...КОЈ ГО ИЗМИСЛИ!????
|
||
|
||
![]() |
||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
|
Добар развод ама под услов итно да се промени целава оваа регресивна балканска конјунктура, зошто во сфаќањата на типичниот балкански човек, разводот е еквивалентен на "крај на светот". Само кај балканска жена можеш да слушнеш: "Цел живот го трпам за доброто на децата..."
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |