IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Лош брак или добар развод?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Лош брак или добар развод?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 17>
Автор
Порака
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 19:01
Tocno taka majstorce,ja imavme srekata da
ostaneme so roditelite bliski i posle nivniot razvod
i noviot brak na eden od niv ne promeni nisto.
Duri i nasata polusestra ja sakame kako svoja
taka i nea ja vospituvaat da znae uste od mala
zosto e taka kako sto e.
Naodjajki se vo vakva situacija mene pa mi e cudno
koga ke slusnam za obratni slucaevi od ovoj a znam
seka poveketo se takvi i gi zalam samo decataтага
Fala ti za ubavite zboroviголемо%20гушкање
Кон врв
Jeanny Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Јануари.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jeanny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 01:34
Originally posted by P.Natalija P.Natalija напиша:

Vo faza na razvod sum,dosega bese ajde zaradi decata ,ama mozda ke go ubedam ako uspeam i vo selo da ziveam samo ponastrana od majka mu i sestra mu,a togas koga sme daleku a bese retko bese ok-zamislete duri cudno!No sega odkako se iseliv so sinot od kaj nego nie imame mnogu posmiren zivot so sinot ja nemame onaa napnatost sto ni ja naturase toj ,pobrzajte sestra mi etuka vo Skopje(pobrzajte vazese za decata)A sestramu zivee vo srbija od7 dena vo nedelata taa bese tuka 3,od koi 2 den ni trebase da se smirime,ali naredniot den pak svonat telefoni ''nie doagame''
Pa sega mirno spijam imam ubav i smiren zivot,deteto si komunicira normalno so tatkoto,a sepak fala mu na Gospod sto sinot mi sveduva zaklucoci koi eksot ne e ni svesen za toa,ne deka jas mu zboram na deteto-nie vozrasnite ne sme duri ni svesni kolku decata se vo tek za se i toa go razbiraat potrezveno od nas.

Ke ve castam koga ke zavrsi rocisteto!!!

UBAV E ZIVOTOT! PA TEATAR ,KINO, ZLATNO SLAVEJCE, PRIRODNO NAUCEN MUZEJ, SAMO KAKO PRIMER OD KAKO NE SME ZAEDNO STO PRAVIME SO SINOT STO PREDHODNO NE MOZEVME I ZIVEEVME KAKO VO ZATVOR-SESTRA MU IDEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
Jeanny Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Јануари.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jeanny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 01:35
Lele, ova kako sebesi da se citam! ISTO! Moze da dodadam uste svekrva. Srekja, i za toa drugoto si vo pravo: setanje, posetuvanje na razni mesta, zlatno slavejce :) Takvi zadovolstva nemase, trebase da se ubijam od molenje da odime na prosetka, i pak da ne otideme, doma da si sedime, toa dodeka bev vo brak.
Treba samo da najdam poveke prijateli so deca, posto sum 27 godini, moite koleski i vrsnic(k)i, nemaat u plan ni da se zemaat, a ne pak, deca da imaat. Sinot mi e 3 ipol godini.
Da,hrabrost, toa e bitnata osobina.

Изменето од Jeanny - 24.Јануари.2008 во 01:36
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 23:04
Originally posted by Jeanny Jeanny напиша:

Originally posted by P.Natalija P.Natalija напиша:

Vo faza na razvod sum,dosega bese ajde zaradi decata ,ama mozda ke go ubedam ako uspeam i vo selo da ziveam samo ponastrana od majka mu i sestra mu,a togas koga sme daleku a bese retko bese ok-zamislete duri cudno!No sega odkako se iseliv so sinot od kaj nego nie imame mnogu posmiren zivot so sinot ja nemame onaa napnatost sto ni ja naturase toj ,pobrzajte sestra mi etuka vo Skopje(pobrzajte vazese za decata)A sestramu zivee vo srbija od7 dena vo nedelata taa bese tuka 3,od koi 2 den ni trebase da se smirime,ali naredniot den pak svonat telefoni ''nie doagame''
Pa sega mirno spijam imam ubav i smiren zivot,deteto si komunicira normalno so tatkoto,a sepak fala mu na Gospod sto sinot mi sveduva zaklucoci koi eksot ne e ni svesen za toa,ne deka jas mu zboram na deteto-nie vozrasnite ne sme duri ni svesni kolku decata se vo tek za se i toa go razbiraat potrezveno od nas.

Ke ve castam koga ke zavrsi rocisteto!!!

UBAV E ZIVOTOT! PA TEATAR ,KINO, ZLATNO SLAVEJCE, PRIRODNO NAUCEN MUZEJ, SAMO KAKO PRIMER OD KAKO NE SME ZAEDNO STO PRAVIME SO SINOT STO PREDHODNO NE MOZEVME I ZIVEEVME KAKO VO ZATVOR-SESTRA MU IDEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

...ne ste se uklopile-prilagodile, zatoa e taka toa...bash mi e zal...ima takvi deshavki...sekoj so svoja sreka...
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 13:30
добар брак среќа
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 13:37
....ЛОШ РАЗВОД!МНОГУ ОБОЖАВАМ ТАКВИ СИТУАЦИИ!СИТЕ СЕ ЗА НИКАДЕ...ЛОВ ВО МАТНО!голема%20насмевка
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 13:40
ма ти немаш појма  голема%20насмевка
Кон врв
mozesk Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 21.Јануари.2008
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mozesk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 15:37
Колку повеќе разводи толку повеќе разведени жени....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 15:45
Originally posted by mozesk mozesk напиша:

КАКОВ  ЗАКЛУЧОК ЧОВЕЧЕ ,НЕ МИ СЕ ВЕРУВА...ЛОГИКА... А?...И ПОВЕЌЕ МАТЕРИЈАЛ ЗА РАБОТА,ТАКА?задоволствоголема%20насмевка

Изменето од zagor - 28.Јануари.2008 во 15:46
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 15:49
Originally posted by connected connected напиша:

ма ти немаш појма  голема%20насмевка

....КОЈ..ЈАС?!!!изненадувањеизненадувањема%20ајде
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 16:03
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by mozesk mozesk напиша:

КАКОВ  ЗАКЛУЧОК ЧОВЕЧЕ ,НЕ МИ СЕ ВЕРУВА...ЛОГИКА... А?...И ПОВЕЌЕ МАТЕРИЈАЛ ЗА РАБОТА,ТАКА?задоволствоголема%20насмевка

Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 13:44
definitivno sum za dobar razvod samo treba mnogu hrabrost za takvo nesto na balkanot i podrska od najbliskite
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 13:49
....РАЗВОД МУ Е МАЈКАТА!!!ЗА НИШТО И НИКОГО ДА НЕ ВИ Е ГАЈЛЕ...!!!БРАК...КОЈ ГО ИЗМИСЛИ!????
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 15:16
Добар развод ама под услов итно да се промени целава оваа регресивна балканска конјунктура, зошто во сфаќањата на типичниот балкански човек, разводот е еквивалентен на "крај на светот". Само кај балканска жена можеш да слушнеш: "Цел живот го трпам за доброто на децата..."
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.