|
Сменете го името на форумот, исламска... |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | ||||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
So tebe li mizerijo, da vlezam vo dijalog? Mavni mi se od pred oci.... |
||||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sega li ti e jasno??? ps>>iskluci monitor...i izceznav Изменето од LouWeed - 28.Јануари.2008 во 15:27 |
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Што се случи со дијалогот нели беше спремен за разговор,нели не плачеш.Ефендија ајде резимирај не плачи
|
||||
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
efendijo ne se nadeavav od tebe na vakov komentar???? poslednite 3 strani mnogu toa kazuvaat...................................no drago mi e sto moderatorite dozvolija da se vidat razmisluvanjata. |
||||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ic da ne mu se sekiras za mojot komentar!
|
||||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A ti razgranicuvas Dijalog sto ??I kavga sto e???Ovoj LouWeed ne sakat dijalog sakat kavga..Bogi jasno ti e?? Изменето од Halid ibn Velid - 28.Јануари.2008 во 19:37 |
||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kavga?....moze, moze..... ali mozevte i da argumentirate namesto da placete zaradi "nevernik" |
||||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Te molam objasni mi koja e funkcijata na moderatorot ??? A da zabroaviv da gi brisi postovite na muslimanite, ocigledno!!! Sto sega ocekucas da ti bidam blagodarna za brisenje na post koj E NAVREDLIV ZA ISLAMOT, NE I PRILEGA NA TEMATA ili kako sto ti velis off topic. Iiiiiii Sfati deka e toa dolznost na moderatorot, dolznost, a ne usluga. Tvoeto demokratsko pravo na izrazuvanje prestanuva vo onoj moment koga navleguvas vo pravot na drugiot. A ti dlaboko navleguvas koga gi birises samo nasite postovi. Nekolku pati ti bese ukazano na toa. No ok e! NEma problem. Blagodaram za moznosta da ne soslusas! |
||||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||||
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||||
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kako da ne se sekiram? pa jas ednostavno ne sakam da dozvolam da se izderogiras? zarem ne vodese i ti smetka za mene? |
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Semejse boogi, smejse ama pazi da ne ti pukne toa smejaloto od premnogu smeenje i posle da neznaes nisto drugo od placenje!! |
||||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Зошто?МОјата мака да не е и твојата па сакаш и радоста да ми ја земеш?
|
||||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bi sakal od makata da ti zemam za da ti olesnam, ako imam moznost toa da go napravam.. a radosta neka ti ostane tvoja ama neka ne se bazira na tudzo konto
|
||||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
||||
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |