![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 352353354355356 1553> |
Автор | |||
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
lele sega vidov od Keti kakva pratka sum dobila aj da ja gusnam
![]() |
|||
![]() |
|||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||
![]() |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
![]() |
|||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
се шинавме од работа, односно се исчашивме
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
humanitarka sum jas golema.........."nogu sakam da donatiram" (Esma) ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
Granny, normalno deka me dekoncetrira
![]() ![]() ![]() ama sega kakvo garavo ima vo ucilnicata i pravi test po angliski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i mora da vi kazam, mal e za vas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
||
tete ne za taa pratka, mi pratila avtomobilce
![]() |
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
Pratkata bese za objasnuvanje na OUST sto e toa garav
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
ај да видам
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
немаше ништо за мене
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
te ogovarale Dzakondo?
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
има некои типови од сите заедно кои не заслужуваат да ги рачунам за другари
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 352353354355356 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |