![]() |
|
Тајна врска |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | ||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SVE E DO COVEKOT....KOJ KAKO KE SI GO SVATI ZIVOTOT...........AKO ZA NEKOGO TAJNATA VRSKA E UZIVANJE I MERAK............JAS NEMAM NISTO PROTIV..........SAMO MERACI NEKA SI PRAVAT..............
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Eeeee, kakva je dobra tvoja kad je na mojega ![]() ![]() ![]() |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
makgurrl ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
Tajna vrska e interesna od pocetako, ama pazi da ne se zaljubis, togas ke bidi teskoto !! Taka mene mi se sluci i uste trgam maki, a toa se sluci pred 3 godini.
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
ne znam sto e poentata vo toa tajna vrska?
zreli licnosti toa sigurno ne go praktikuvaat.
ne sum imala tajna vrska do sega...ni ke imam nekogas
pak ke kazam ne sfakam sto e poentata?????????????
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Што да не. Али да тоа беше што е можно пократка.
|
||
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
..........nema poenta................ vo tajna vrska????????na naski ako sakas demek svalerka da mu bides na nekogo????i da se kries????e toa e..............
|
||
![]() |
||
|
Dostoinstvoti i godinite ne mi dozvolu vaat da ti kazamnekoi raboti. Premlada si . Ne gledaj slepo. Ak osakash pojasnuvanja samo na l.p. chisto roditelski. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mimi-1 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
|
imam tajna vrska so eden ozenet i cool e
|
||
![]() |
||
|
.............i sto e toa tolku cool----------MIMI-1 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,cool e toa sto te finansira????toa sto te seta so luda kola???(pretpostavuvam)toa sto ti simnuva zvezdi..........sto ti stava kredit na tvojot mobilen telefon????
sto.............sexot?????
sve e toa prolazna faza....................koga ke mu zdosadis na toj zenetiot.i koga ke si najde nekoja pomlada mimi?????e toagas ke vidam dali ke pisuvas po forumi kolku e cool?????
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...МА ШТО ИМ ОБЈАСНУВАШ.....ДЕМЕК ТИЕ НЕ ЗНААТ!!!ЗБОРУВАЈТЕ ЈА ВИСТИНАТА!!!
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
може да незнаат бе ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
............ma vo pravo si be zagorce.............nego aj?????a vistinita..........e taa stoi negde skriena .......i kuti????? Изменето од bibce - 28.Јануари.2008 во 11:18 |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
СЕ Е ТАЈНО ...ДОДЕКА НЕ СЕ ДОЗНАЕ!!!ПОТОА......(има една тема....КОГА Е НАВИСТИНА ДОЦНА)?
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
има и луѓе кои простуваат
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |