|
Сања Николиќ |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | ||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога ќе се покажеш?
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako ona se pokaze ke se otvori pandorinata kutija..podobro neka ostane sokriena..za da nemame kosmari |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па кошмар си ти на цел овој форум...јас можам да излезам од Пандорината кутија, ама само во вид на НАДЕЖ, бе диогеносизифу...ај оди таму читај го Вукајлијаможеби ќе поднаучиш уште некоја страна реч и израз наместо да насрнуваш на се живо и диво: маж, жена, мажена, женет, куче, маче, овца, коза.....
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VUJAKLIJA a ne vukajlija...ah...ete zasto ne zboram so site...zbogum za sekogas..prajte si so adzija muabet..pogodeni mentaliteti
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За мене е Вујаклија а за тебе Вукајлија (К-15 од Еко песна)
|
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И ова не го знаеше?
Па ти појма си немал од животот |
||
|
||
UnforgiveN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога ја нарекле роналдињо?
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незнам тие работи, јас само си се произнесов дека не ми се свиѓа физички на пример преферирам друг тип на убавина (од нашиве на пример Црнокрак и Надица Георгиева ми се допаѓаат) ама овде не смееш да се произнесеш по некоја тема
|
||
|
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уф, мразам мачки...не ме погоди баш
А за твоите браќа срби, па еве нешто што би се однесувало на тебе “Благо оном ко млад полуди- њему живот проџе у радост и весељу“ Пријатен ден со момакот уз песната “Мала група педера“ |
||
|
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
doma ke pojaduvame..upravo te cita i paga od smeenje...megu drugoto mi vika da ti prenesam deka Srpskiot go vladees podobro od Makedonskiot jazik..no nejse..a bidejki e on po mesto na raganje Srbin nema problemi so dvata jazika ..taka da te zamoluva slednovo seriozno da go svatis..Gradska
cistoca vas obavestava da je u toku velika akcija sakupljanja smeca pa
vas molimo da stanete na vidno mesto. Hvala unapred.
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако и типот ти е правен во дебело црево како што си и самиот зачнат....ќе има работа за градската комунална служба, не се секирај за нив.
И дај откачи ми се веќе |
||
|
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...-Kada te obuzme samoca i tuga i kad pored sebe nemas dobrog druga i kada se u tebi sve polako rusi, poslacu ti k...., a ti ga popusi...(ova ti e povtorno od nego..sakal da drazni pubertetlii) |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЖАЛАМ ШТО МОЖЕБИ НЕКОИ ЌЕ СЕ РАЗОЧАРААТ...АМА ЖЕНСКАТА Е ПРВА ЛИГА!!! |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |