|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 709710711712713 716> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас си одам,......... утре треба да станам,........ ај бидете ми поздравени
п.с полека со филмовите,.....немојте утре да има цела серија за гледање,........ |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum tuka imam problemi so netot
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf, konecno uspeav..mada ne znam do koga...se umoriv.i povtorno razmeniv emocii so provajderov, ama uste nekoj den, posle GO MENUVAM
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke baras "razvod"?
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ke se razvedam, samo cekam jamive sto gi kopaat, da gi zavrsat i kabel da sprovedat i SE RAZVEDUVAM, ovaka ne ja biva veke........poveke sum off otkolku on
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma site se isti...dodeka potpisuvas dogovor...se "med imleko" nudat...a posle se boris za suv leb
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Graaaaaaaaaaaaaaannyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf, sorry, da ne go razbudiv Sam ne vidov deka si dosla
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam dali se isti, ama od edniot se razvedov, sega i od vtoriot ke se razvedam, i planiram se taka dodeka ne mi se pogodi .......ne deka jas nesto probirliva, ama sto ne odi ne odi
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj moze sega ke ti se pogodi
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se nadevem patem, kaj mi se gubis
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edvaj otvara stranica...a i mu treba vreme post da postira
|
|
Внеси реплика | страница <1 709710711712713 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |