![]() |
|
LIVE RADIO |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 08.Април.2007 во 19:21 |
![]() |
|
![]() |
|
UnforgiveN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Значи не се нормални ми ги пуштаат сите омилени песни...ама нај убава им е програмата навечер околу 3-4 саатот не се нормални
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
абе добри беа порано ама се помалце и помалце пуштаат рок
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Life радио ми е првата фреквенција за добар звук, дефинитивно дечките сакаат да се издвојат од останатите стереотипи на музика и комерцијалната пропаганда
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
porano bea podobri....baska bev i special guest kaj gavril-o
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Според мене уште се најдобри пошто никое друго радио не пушта музика од тој тип..ако има нека пише некој на која фрекфенција па да слушнам и тоа...
|
|
![]() |
|
Tonchie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Дапп... порано беа порокерско радио, се искомерцијализираа и они.
Ваљда фондовите преку донации им секнаа па сеа мораат да се приближат со стилот кон Антена 5 и сличните радија за да продаваат рекламен простор. Сега за сега Тојота драјв тајм им е изгледа ударна емисија за правење кеш. Инаку навечер со тоа ретро попот и старите рок песни веќе досадни се. Изгледа имаат ставено плеј листа на компјутер за да свири од 12 до 8 сабајле. |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ДА ама топ се песните иако треба да сменат нешто во тој "Playlist" |
|
![]() |
|
Mortisha ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Порано слушав, ама више се откажав и од нив! Чат-пат пуштаат по некоја добра песна, ама повеќето е комерцијала... Слушаш и незнаеш дали е Life или Antena5!
|
|
![]() |
|
fini993 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() ONLINE РАДИО КРУШЕВО http://rkrusevo.mkd.net/ & http://onlineradiokrusevo.4t.com ПОСЕТЕТЕ НЕ |
|
![]() |
|
dimcej ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
http://radovis.listen2myradio.com/
Prvo Nezavisno Makedonsko Internet Radio ----- RADIO DJ ------- Radioto ke raboti sekoj den i na istoto ke bidete vo moznost da slusate najrazlicna muzika(osven Folk).Ke raboti od 8.30 do 22 casot.A vo periodot od 19 do 22 casot slobodno ke mozete i da si poracete i svoja pesna preku messengero na samata strana na Radioto.Istotaka sekoj koj sto ke pobara i mp3 na opredelena pesna ke moze bezplatno da ja dobie.Za nacinot na dobivanjeto na mp3 fajlot dopolnitelno ke vi objasnam na messengero na internet stranata na Radioto.Pozdrav do site. Изменето од dimcej - 30.Март.2009 во 18:15 |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
пффф и ја како типичен штипјанец велам радиото не го бива...
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
bate mene rap mi pushtat sekojpat city radio od 23 do 24 i u taj moment ucham i bash mi e cool kako u palata se chustvuvam...
|
|
![]() |
|
-Niki- ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Не е верно! Радио Штип е супер, доказ за тоа е што јас од Скопје го слушам. |
|
Ja поддржувам кампањата АБОРТУСОТ Е УБИСТВО и така треба да се третира. Вистинските жени не абортираат
www.abortionNO.org |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |