![]() |
|
Мистерии |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 27> |
Автор | ||
sandruska ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Септември.2005 Локација: Malawi Статус: Офлајн Поени: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
luge, aj ako znae nekoj sto znaci da sonuvas kako se vo sonot se odviva vo edna soba neka mi pise!!! ima nekolku meseci sto i da sonuvam, koga i da sonuvam mi se desava vo kukata kaj sto ziveev porano (pred 8 god.)!!! mora da ima nesto.. |
||
sandruskata mala!!!!!!
|
||
![]() |
||
drakula ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
|
odi na crkva i zapali si sveka toa e lekot
![]() |
||
drakula
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
epa ako imas moznost odi poseti ja kukjata, mozda kje najdes nesto interesno vo nea...ne znam drugo so da ti kazam....:-) |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
kazi mi sto sonuvase |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
drakula ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
|
samo nemoj da naplakas ![]() ![]() ![]() |
||
drakula
|
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
|
kako rimski imperator si ![]() ![]() ![]() (mnogu se lutis) ![]() |
||
drakula
|
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
hektor nebese rimski imperator nebo princ na troja
brat mu na paris a za prstot si vo pravo Изменето од mikus |
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Tocno mikus Hektor beshe princ na Troja
No ovoj Hektor ne e losh,od kade ova |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
a koj rece deka ovoj e los
|
||
![]() |
||
|
Toa se odnesuva za prstot,A nasiot Hektor ne e los samo malku se naluti mozebi ne mu e denot
![]() |
||
drakula
|
||
![]() |
||
|
ne mi e denot
![]() |
||
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
I TI SI SONUVAL NESHTO LOSHO HEKTOR.....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
pozdrav so site se nadevam deka denes denot vi e dobar
![]() |
||
drakula
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |